Menüü

Vitstest Korvi Kingitus Korvid Tühjad Ovaalne Paju Kootud Pikniku Korvi Käepide Pulm Korvi Väike

Vitstest Korvi Kingitus Korvid Tühjad Ovaalne Paju Kootud Pikniku Korvi Käepide Pulm Korvi Väike
€15.11
€23.26
SKU#: t30483 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

VITSTEST KORVI: Lisada ainulaadset elegantsi mis tahes ruumi oma kodus, Praktiline ladustamine paljud esemed kodus: vannituba, esik või tagahoovis.Kui handwoven paju annab korvi ilus ja loodusliku ilme.

TUGEVAD KÄEPIDEMED: Omadused tugev Vitstest Käepidemed tahke hoidke tarvikud suurepärane tunne, kui sa kanda ja nautida lõplik Pikniku Korvi komplekt.Suur romantiline piknik väljasõit rannas, pargis või aias.

Suurepärane KINGITUS KÕIK KORDA: Milline suurepärane kingitus Idee!!See Gorgeous Vitstest Korvi muudab suurepärane kingitus igal ajal aastas.Anna need armastad kasulik ja armas hoiukorv, et nad saavad nautida koos sõprade ja perega ajal park ja telkimine üritusi.

Eemaldatav puuvillane ja linane vooder, pestav ja vett hülgav,lisab kena elegantne vaatama, oma tuba, suurepärane viimistlus.

Tekstuur vitstest on nähtav palja silmaga, taastada loomulik seisund, värske ja naturaalne,käsitsi kootud, ilus read, isegi kui seal on väike viga, see ei saa katta oma ilu.

Värv:Naturaalne puit värv

Materjal:Vitstest + riie

Suurused:Pikkus: 26cm, laius: 20cm, kõrgus: 13cm, kogu kõrgus: 28cm

Pakendi Sisu:

1 x Pikniku Korvi

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: