Menüü

2 Kiht Ladustamise Muna Konteiner Külmik Sobib Külmik Koos Kaane Ja Kellaaja Skaala

2 Kiht Ladustamise Muna Konteiner Külmik Sobib Külmik Koos Kaane Ja Kellaaja Skaala
€23.77
€34.45
SKU#: t29625 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Toetust dropshipping ja hulgimüük.

100% Originaal ja tasuta müügijärgse garantii.

[Auto Veerema Muna Konteiner Külmik]Meie muna omanik külmik võtab vastu 7°kaldega disain, munad pöörab edasi automaatselt täita ja siis välja võtta munad lihtsalt ilma kaane avamiseks.Käepigistus pool muna omanik on tööjõu kokkuhoid ja ohutu.Mahutab kuni 36 munad.

[Suure Võimsuse ja Laia Rakenduste]kaks kihti muna omaniku suurus 11.2 tolline L x 8.5 inch W x 5.5 tolline H. Iga kiht mahutab 18 munad, kaks kihti mahub kuni 36 munad.Ideaalne lahendus muna konteiner külmkapp, köök, kapid, laud ja restoran.Mitte ainult sobib munade ladustamise, kuid ka muud esemed, mida saab rulli alla kalle.

[Vastupidav ja Lihtne Puhastada]rolling muna konteiner külmik on tehtud toidu-klassi materjali, ohutu ja keskkonnasõbralik.See võtab halli värvi läbipaistev muna plaadi disain, kerge näha, kui palju mune on jäänud, mis on mugav õigeaegse täiendamise.Kaas on piisavalt tugev, et korstnat muud asjad peal, säästab rohkem ruumi külmik.Lihtne puhastada, lihtsalt kasutada sooja vee ja seebiga puhastada muna plaate tõhusalt.

[Muna Konteiner Külmik Aeg Skaala]kuupäev setter peal muna dispenser külmiku, keerates kaks nooled, nii et nad on suunatud kuud ja-kuupäeva, et sa ostetud munad, teile meelde tuletada, et munad on alati värske ja korralikult ladustatud.

suurus: ca 30 x 24 x 16cm

Materjal: PET

värv: Läbipaistev hall

Pakendi Sisu:

1 x munade ladustamise külmik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kallis klient, kui te soovite osta suurtes kogustes, palun võtke meiega ühendust, siis pakume teine soodushinnaga.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: