Menüü

Mitmeotstarbeline Roostevabast Terasest Karabiin Koos Clip Suur Vastupidav Ronida Konks Luku Võti Ringi Bike Reisi Teenetemärgi

Mitmeotstarbeline Roostevabast Terasest Karabiin Koos Clip Suur Vastupidav Ronida Konks Luku Võti Ringi Bike Reisi Teenetemärgi
€12.17
SKU#: t29376 Laos
  • Kategooria : Muud Sõiduki Osad Ja Tarvikud
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

20pcs 6*60mm Kõrge Poleeritud Roostevabast Terasest 304/316 Mere Snap Konksud Telkimine Carabiners

Kirjeldus:

- Raskeveokite ja Kõrge Tugevuse, Telkimine Snap Konks Mere Kevadel Karabiin

- Lihtne paigaldada, vastupidav ja korrosioonikindel

- Mitmeid rakendusi, nagu marine boat, veoautod, van, haagissuvila, haagised

- Universaalne sobib, sobib nii sise-ja välisilme kasutada

- Kõrge poleeritud nägu klanitud välimus ja sobitada tänapäeva kaasaegse jeti

Kirjeldus:

- Materjal: 304/316 roostevabast terasest

- Lenghth: Umbes 60mm

- Mini Laius: Umbes 9mm

- Max Laius: U 18mm

- Avatud pikkus: Umbes 8mm

- Läbimõõt Paksus : U 6mm

- Töötamine Ohutu Koormuse Limts : U 70kg, ja katki piirid on umbes 4 korda ohutu piirid.

- Värv: Hõbedane

Märkus:

Hind on 20pcs Snap Konksud Carabiners .

Palun lubage väike viga tõttu käsitsi mõõtmine.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Pakett Sisaldab:

20 tükki roostevabast terasest snap konksud.

Enne ostmist, palun lugege ja pidage meie kauplemise tingimused meeles.Kui mis tahes küsimusi, võtke palun ühendust Ziv.

Umbes Makse

1. Me võtame Alipay, Western Union, T/T. Kõiki peamisi krediitkaarte aktsepteeritakse kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2. Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

3. Me ei vastuta mis tahes kohaliku maksu või makse teie riigis.Laevandus hind ei sh kindlustus& impordi/ekspordi maksud.

Umbes Saadetis

1. Pärast seda, kui makse on selge, saadame paki, et Tapamuusikakool.ee ladu, mis võtab about3-4days, siis lahkumise laost teie riigis.tänan teid kannatlikkuse eest.

2. Me ei soovita sul valida, Hiina Posti Tähitud lennuposti, sest see on aeglane ja see jälgitavad, kui jõuavad oma riigis meie kõrval.Kui teil on valida, palun võtke ühendust oma kohaliku postkontori aega ja hoida ühendust nendega, kui teie pakk on jõudnud oma riigi.me ei vastuta tagasi tingitud tolli teie riigis.

3. Palun veenduge, et te vasak aadress/telefoni number(mobiiltelefon)/ zip code(postiindeks ) on õiged.Mida saab teha esemed jõuavad teile lihtne!

4. ServiceTransit Ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

5. Kui te ei ole saanud oma paki, enne kui avate vaidluste korral võtke meiega ühendust, aastal esimest korda.Me võtame teiega niipea kui võimalik parim lahendus.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!Tagastama & Tagastab 1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi. 2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma meile tracking number ,konkreetsed tagastamise põhjuse ja oma po#.Umbes Tagatis 1. 12months tootja piiratud garantii puudusega objektid(välja arvatud esemed, kahjustatud ja / või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulla 3 kuud garantii. 2. Puudusega objektid peavad olema esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul(ja originaalpakendis, kui võimalik).teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.Umbes Tagasiside Tagasiside on meile väga tähtis, peame püüdma 100% rahulolu.Kui teil on küsimusi või probleeme, palun võtke meiega ühendust esiteks, me lahendame selle kiiresti ja parimal viisil.Palun jätke meile positiivset tagasisidet ja anda kõik 5 tähte, kui sa oled rahul meie tooted, oma soovitame motiividel edasi liikuda, me tõesti hindan oma aega, kui sa jätsid positiivse tagasiside.

  • Sisestage Workds snap konks, Telkimine Karabiin
  • Materjal Teras, Roostevabast terasest 304/316
  • Brändi Nimi RICHWITS
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Kasutamine Telkimine Vabaõhuspordi, Varju Sõidavad Riistvara Komplekt, Mere riistvara
  • suurus 6*60mm
  • Funktsioon Lihtne paigaldada/kasutada, Maksimaalne Korrosiooni-Vastupanu ja Vastupidavuse
  • Toote Nimetus DIN5299C Snap Konks
  • Pind Kõrge Poleeritud
  • värv hõbe
  • Tüüp snap konks, kevadel snap konks karabiin

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: