Menüü

Vannituba Counter Korraldaja Raud Vannituba Countertop Korraldaja Ruumi Kokkuhoiu Eemaldatav C Integreeritud Kompaktne Roostevaba Loendur

Vannituba Counter Korraldaja Raud Vannituba Countertop Korraldaja Ruumi Kokkuhoiu Eemaldatav C Integreeritud Kompaktne Roostevaba Loendur
€12.03
€24.06
SKU#: t271647 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Oled sa väsinud täis ja räpane vannituba loendurid?Kas soovite korraldada oma nahahooldustooted on puhas ja mugav viis?Kui nii, siis on vaja see vannituba counter abimees!See korraldaja on lihtne kasutada ja sile puudutus.See on guardrail serva, et vältida oma punkte allakukkumist.

Kirjeldus:

Materjal: raud akrüül

suurus:

Ühekihiline: umbes 29*19*3cm/11.42*7.48*1.18 aastal

Double layer: umbes 29*19*25.5 cm/11.42*7.48*10.04 aastal

Akrüül-lehe paksus: umbes 5mm/0.2 aastal

Pakkeleht:

Vannituba Counter Riiul*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Kasutada: saab kohandada oma ruumi selles vannituba counter korraldaja.See on eemaldatav disain, mis võimaldab teil eraldi või kombineerida kupeed, kui soovite.Samuti on integreeritud disaini, mis hoiab oma punkte puhas ja korras.

2.Silmapaistva Töö: See vannituba counter korraldaja on valmistatud siledast akrüül-ja rauda, et on roostevaba ja kriimustuskindel.Ta hoiab oma vannituba puhas ja korras pikka aega.

3.Salvesta Oma Ruumi: ühe-kiht kompaktne disain ja guardrail äärel, see vannituba counter korraldaja hoiab teie tualett-tarbed ja kosmeetika paigas.Valida saab ka double-layer võimalus säästa rohkem ruumi.

4.Mitmekülgne Disain: Hoidke oma vannituba counter korras ja organiseeritud see on mitmekülgne abimees, mis mahutab parfüümid, puhastav piim, nahahoolduse tooted, keha pesu, kosmeetika ja palju muud.See on vastupidav ja elegantne disain, mis sobib mis tahes vannituba kujundusest.

5.Laialdaselt Kohaldatav: Ära lase segadusega rikkuda oma kodu.See vannituba counter korraldaja on suurepärane võimalus salvestada ja kuvada oma esemed mis tahes pinnale.Võite kasutada seda oma vannituba, köök, käsitöö ruumi, tualettlaud, elutuba, või sahver ja nautida puhas ja korras ruumi.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Mudeli Number Vannituba Counter Korraldaja
  • Kasutamine Toit
  • Käitise Tüüp Põranda Tüüp

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: