Menüü

6TK Garderoob Riided Korraldaja Teksad, Sahtel Korraldajad Riided Käepide, Sahtel Korraldajad Jeans Särk

6TK Garderoob Riided Korraldaja Teksad, Sahtel Korraldajad Riided Käepide, Sahtel Korraldajad Jeans Särk
€19.04
€30.23
SKU#: t329867 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

[Täiendatud Materjali ja Paksenenud Kandid]TÄIENDATUD PAKSEM MATERJAL, KÄEPIDEME DISAIN.SUUREM, TUGEVAM ja MUGAVAM.Et paremini rahuldada kasutajate vajadusi, oleme teinud parandusi, et tavalise sahtel korraldajad riided.Me parandada materjali paksus kuni 23 kiud nailon võrgusilma(ladustamise kasti materjali turul on üldjuhul 18 kiud).Pakitud paks Oxford lapiga, võib ta säilitada oma kuju, ei kokkuvarisemise või murda.

[Garderoob Riided Korraldaja Käepide]Me spetsiaalselt riided korraldaja sahtlit hakkama, et muuta see mugavamaks kasutamiseks.Käepide võimaldab teil hõlpsalt liikuda, võtta välja ja panna riided sahtel korraldaja, tuues teieni mugavamat elu.Valmistatud paranenud kvaliteetseid materjale ja tugevad õmblused, iga tolli storage box on tugev ja ei tohi olla vigastatud pärast pikaajalist kasutamist.

[Multifunktsionaalne Storage]Sa ei ole mures riided ladustamise probleeme.Garderoob riided abimees on väga sobilik ladustamiseks aluspesu, sokid, sallid, särgid, kleidid, retuusid, seelikud, T-särgid, teksad või muud esemed.Kolm Täiuslik Mõõdud: Särgi Suurus(7 Võrgud: 36x17x12cm/14.2x6.7x4.7inches) püksid, Teksad, Size(7 Võrgud: 36x25x20cm/14.2x9.8x7.9inches) jaoks teksad ja T-Särk Suurus(9 võrgud : 32x25x17cm /12.6x9.8x6.7inches) jaoks särgid ja T-Särk.

[Hügieeniline ja Tervislik]garderoob riided korraldaja suudab täita kõik teie igapäevane ladustamise vajadusi.Ventilatsiooni projekteerimine võre sahtli vahel kupeed loob puhta ja hügieenilise keskkonna riideid, ilma omapärane lõhn, mis võimaldab oma riided vabalt hingata.

[Mugav ja Mugav]visual võre riided sahtel abimees aitab teil panna ja välja võtta riideid, mugavalt ja kiiresti, säästes aega ja ruumi, hoides oma riidekapp ja kummutid korras.Ta saab kokku lappida, kui seda ei kasutata, et säästa ruumi.

Tehnilised andmed:

Värv:hall

Materjal:Nailon + Oxford riie

Pakendi Sisu:

2 * 7 laekaga ladustamise kasti (36 x 17 x 12cm)

2 * 7 laekaga ladustamise kasti (36 x 25 x 20cm)

2 * 9 laekaga ladustamise kasti (32 x 25 x 17cm)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi PQZATX

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: