Menüü

Kunstlik Jõulupuu Ladustamise Kott, Veekindel Kokkupandav oxford Xmas Teenetemärgi Pärg Ladustamise Mahuti Leibkonna Korraldaja

Kunstlik Jõulupuu Ladustamise Kott, Veekindel Kokkupandav oxford Xmas Teenetemärgi Pärg Ladustamise Mahuti Leibkonna Korraldaja
€14.93
€29.85
SKU#: t25389 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1. Suur panipaik: Salvestada kõik oma seotud dekoratsioonid, nagu vanik, tuled, kaunistused, ja rohkem, see avarad Jõulupuu ladustamise kott.See mahub 9-tolline pikk kunstlik Jõulupuu ja on suured 30x50inches või 30x60inches.

2. Suurepärane Garantii: Meisterdatud kvaliteetseid 210D veekindel Oxford kangast ja kaetud hõbedaga, see Jõulupuu ladustamise kott tagab sitke kaitse tolmu, niiskuse ja lennata.Selle rebenemiskindlast materjalist ja UV-tõend kiht tagada pikaajaline vastupidavus.

3. Mugav Võttes: Saada oma puhkus ladustamise sorteeritud kergust, kasutades meie Jõulupuu Ladustamise Kott.Varustatud vastupidav käepidemed ning tõmblukk, mis ei crack või plahvatuse, see kasutajasõbralik kott pakub vastupidav disain, mis võimaldab teil mugavalt lohistage suuremõõtmelisi esemeid, ilma et peaks muretsema.

4. Optimaalne Kaitse Jõulupuu: Meie Jõulupuu Ladustamise Kott pakub ideaalne kaitse teie pidulik teemad.Oma fade vastupidav ja tugev konstruktsioon, mitu kihti kaitsta oma puu-ja teenetemärkide kahjustuste eest, hoides neid ohutu, puhas ja kuiv.

5. Laialdane kasutus: Nautige Võimalusi, mida meie Jõulupuu Ladustamise Kott, mis mahutab muu puhkus kaunistused, olla väljas vaip vedaja või vasta liigub teie vajadustele, muutes selle kõigi ümber salvestamise lahendus.

Kirjeldus:

Meie Jõulupuu Kott on ideaalne puhkus ladustamise lahendus!Suure võimsusega tuba ja tugev konstruktsioon, ta suudab hoidke oma puu-ja muid suuremõõtmelisi esemeid, ilma on lihtsalt deformeerunud või kahjustatud.Plus, see on mugav tõmmata, mistõttu cleanup imelihtne.Hoidke oma puu kergust sel hooajal!

Kirjeldus:

1. Materjal: 210D veekindel hõbedaga kaetud Oxford riie

2. Toote Mõõdud:

S: 76*127cm/läbimõõt 30*50inches

M: 76*152cm/läbimõõt 30*60inches

Pakkeleht:

1* Jõulupuu Ladustamise Kott

Märkus:

1. Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

  • Materjal Oxford
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Kuju Ristkülik

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: