Menüü

Crossbody Sangaga Kott Asendamine Rihm Asendamine Crossbody Kott Õlarihm Rahakott Laptop Messenger Bag Lunch Kotid

Crossbody Sangaga Kott Asendamine Rihm Asendamine Crossbody Kott Õlarihm Rahakott Laptop Messenger Bag Lunch Kotid
€4.44
€6.35
SKU#: t33966 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Otsid rahakott rihm, mis suudab näidata oma isiklikku stiili ja sobitada kõik riided?Otsida enam kui see on mitmekülgne ja vastupidav rahakott rihm.See on valmistatud vastupidavast materjalist, mis ei fade või vananeb lihtsalt.Te võite kasutada seda töö -, reisi -, shopping, või iga kord.Seda on ka lihtne säilitada, kui võimalik keera see üles ja pane see kotti, kui seda ei kasutata.

Kirjeldus:

Nimi: Rahakott Rihm

Materjal: Nailon

Mõõtmed: Pikkus (cm.) 165cm/64.96 tolli

Kaal: 80g

Värv: oranž, must, hall, sinine, roosa, punane

Pakkeleht:

1*Rahakott Rihm

Vaata rohkem toote detailid

1.Kergesti Kohandada Pikkus: Saavutada täiuslik sobivad iga keha tüüp või kõrgus meie rahakott rihm.Säti õlarihm oma maitse järgi, tagades optimaalse tilga pikkus jaoks mugav ja lihtne bilansiline vastavalt oma olukorrale.

2.Mugav Võtta: Ärge jätke oma järgmise reisi, ilma et see rahakotile rihm!Kell 165 cm pikk, on see ideaalne reisimiseks ja saab mugavalt kokku lappida ja hoida oma kotti, mistõttu on lihtne veavad ja võttes üles minimaalne ruumi.

3.Ei ole Lihtne Murda: Kinnita oma rahakotid ja kotid lihtne see tugev ja vastupidav Rahakott Rihm on valmistatud korduvkasutatavad nailon kangast.Materjal on pikaajaline ja ei fade isegi pärast korduvat kasutamist ja pesemist.

4.Mugav kasutada: Meie rahakott rihm lisab trendikas twist vastavad teie igapäevane riietus.Valida hulgaliselt värve, et näidata oma isikliku stiili kergust.Ideaalne täiendamine, igasugune rahakott vaevata.

5.Multi Rakendused: See Rahakott Rihm on must-have aksessuaar iga kord, olgu see siis töö -, reisi-või kaubanduskeskused.See täiendab crossbody ja lõunasöök kotid kergust, mistõttu on ideaalne kõik riided.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Lõuend

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: