Menüü

Voodi Lehel Garderoob Korraldaja Kokkupandav Voodipesu Leht Ladustamise Kasti Riided Underbed Voodipesu Tekid, Voodipesu Kast, Decor

Voodi Lehel Garderoob Korraldaja Kokkupandav Voodipesu Leht Ladustamise Kasti Riided Underbed Voodipesu Tekid, Voodipesu Kast, Decor
€17.43
€34.86
SKU#: t251138 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1.Vastupidav Materjal: oma kolme-kihiline hingav imitatsioon linane riie, meie voodi lehel korraldaja toimib tolmu-tõend ja vastupidav kodu salvestamise lahendus.Selle kõrge kvaliteediga materjal, hoiab voodipesu puhas, samas kui selle soft touch toob suurepärane tunne, et korraldada oma voodipesu.

2.Kasutada Lihtsalt: voodi leht korraldaja on vaevatu leht ladustamine.Nüüd saate hoida lehed organiseeritud ilma pigistada või-virnastamine, ennetada deformatsioone.Meie lihtne-to-use lahendus eeldab vaid mõned lihtsad sammud, et murra lehed karpi ja hoia neid paigutada, vabastades väärtuslikku kapis ruumi.

3.Säästa Ruumi: See voodi lehel korraldaja surub oma lehed ja võtab vähem kapis ruumi kui tavaline ladustamise kotid.See ka hoiab teie leht komplekt täiuslik kuju, takistades kortsud.Selle voodi lehel korraldaja, saate luua rohkem ruumi ja hoida oma kapp korras.

4.Praktiline Visuaalne Akna Disain: esi korraldaja on kaks väikest vaatamine windows, mis võimaldab teil kiiresti vaadata kirjed sees, mis aitab teil leida voodipesu sa pead sekundit.Vastupidav käepide võimaldab teil lihtsalt tõmba välja kapis või voodi all.

5.Lai Kasutusala: Muuta oma täis pesu kapid või riiulid arvesse korralik pole meie voodi lehel korraldaja.Ideaalne sheet määrab või tekk katab, seda saab salvestada kuni neli komplekti ühikut.Laialdaselt kasutatav ja sobib kõige kapid ja riiulid.

Kirjeldus:

Korraldage oma voodilinad kergust!Meie suur-kvaliteeti, kolme-kihiline hingav imitatsioon linane riie salvestamise lahendus hoiab oma lehte komplekt täiuslik kuju.Vaid mõned lihtsad sammud ja sa pead olema võimeline kiiresti leida voodipesu teil vaja.Laialdaselt kasutatav ja vastupidav, see on täiuslik lisaks kõigile koju.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Voodipesu Ladustamise Kasti

Materjal: kunstnahast pesu+papp

Värv: valge, beež, must

Suurus: 38*32*11.5 cm/14.96*12.6*4.53 tolli

Pakkeleht:

Voodi lehel ladustamine*1

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Polüester

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: