Menüü

2 Tk Sukelduda Ringi Ujuda Läbi Ukse Bassein Veealuse Mänguasi Korduvkasutatavad Läbi Ukse R66E

2 Tk Sukelduda Ringi Ujuda Läbi Ukse Bassein Veealuse Mänguasi Korduvkasutatavad Läbi Ukse R66E
€5.17
€10.55
SKU#: t24356 Laos
  • Kategooria : Muu Sport Ja Meelelahutus
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Omadused:

OOTDTY

plastikust, usaldusväärne, stabiilne ja ei ole lihtne haiget oma õrna nahka.Nende värve muuta neid lihtne märgata vee all, addings on põnevust, et iga sukelduda.

Ujuv köis ning sukeldumine ukse lisab hukku pallid kujundus, mis on lihtne aru saada; lisaks sukeldumine ukse saab vee-ja võib kergesti läbida sukeldumise uks, suurendades lõbus mängides, parandada oma sukeldumise oskusi.

Ujumine sukelduda mänguasi on ideaalne ujumine isikud, veealune takistus kursused,piljard, sukeldumine ja muud vee-seotud mängud.Need sobivad enamiku inimeste jaoks,ja kindlasti lisada palju lõbusam suvel.

See sukeldumise koolitus mänguasi on suur suvi kingitus pere, sõber, ja ujumine õppijatele.Sobib basseinid, sukeldumine mängud, jne.

Need on usaldusväärsed ja korduvkasutatavad pikka aega ilma purunemise või kaotada värvi.Pärast kasutamist, siis tuleb lihtsalt hangub neid upsides alla ventileeritavas kohas kuivada.

Tehnilised andmed:

Materjal: Plastik

Pikkus: 2,5 m (8,2 jalga)/1,5 m (4.92 ft)

Kogus: 2tk

Pakett Sisaldab:

2tk Ujuda Läbi Ukse

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: