Menüü

Bassein Tank Täispuhutav Bassein Parv Mänguasja Jala Augud Naljakas Suvel Suured Lapsed Parved Vee Park Beach Jõe Lapsed Vee Mänguasjad

  • Kodu
  • Muu Sport Ja Meelelahutus
  • Bassein Tank Täispuhutav Bassein Parv Mänguasja Jala Augud Naljakas Suvel Suured Lapsed Parved Vee Park Beach Jõe Lapsed Vee Mänguasjad
Bassein Tank Täispuhutav Bassein Parv Mänguasja Jala Augud Naljakas Suvel Suured Lapsed Parved Vee Park Beach Jõe Lapsed Vee Mänguasjad
€18.46
€26.38
SKU#: t35017 Laos
  • Kategooria : Muu Sport Ja Meelelahutus
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Nautida suve koos käesoleva täispuhutav tank disain float!Mõla ujuk ümber basseini ja lõbutsege koos oma sõpradega.See ujuk on valmistatud vastupidavast materjalist ja võib kasutada pikka aega.See on ka atraktiivne vee mänguasi lastele.

Kirjeldus:

Nimi: Bassein Tank

Suurus: umbes 95*68*65cm/ 37.4*25.59*26.77 tolli

Materjal: PVC

PVC paksus: umbes 0,2 mm/0.008 aastal

Kaal: umbes 1000 g

Pakkeleht:

1*Vee Paagi Ujuki

1*Vee Pihusti Tööriist

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Täispuhutav Disain: saab paisutada see veepaak kiiresti ja salvestada see lihtsalt deflateerides ta.Kaasas täispuhutav ja on mugav kaasas kanda.

2.Kahe Jala Aukude saate juhtida seda täispuhutav tank oma jalgu kasutades jala augud.Samuti on pihustatud vesi, et te saate töötada oma käed ja teeselda, et olla tõeline tank juht.

3.Lai Rakendus: See täispuhutav tank on ainulaadne ja pilkupüüdev mänguasi mis tahes vee aktiivsus.Saab sõita ta basseini, jõe, või rannas ilma muretsemata, libisemise või ümbermineku.See teeb teie suvel lõbus ja põnev.

4.Ohutuse tagamine: Sul võib olla hämmastav vee tegevust kooskõlas käesoleva täispuhutav tank, mis on ohutu teismelised, lapsed ja noored.See on valmistatud tugevast PVC-st, mis talub vett ja mõju.See ei saa vigastatud kergesti ja võib kasutada pikka aega.

5.Fantastiline Vee Mänguasi: See täispuhutav tank on ainulaadne ja hämmastav mänguasi, mis pakub põnevust oma lapsed vees.See aitab neil õppida ujuma, hoides neid tasakaalus ja õnnelik.See toob kaasa ka rohkem nalja ja naeru, et bassein isikutele ja vee seiklused sõpradega.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: