Menüü

Seinale Paigaldatud Rätik Hammas Rätik Riidepuu Hoidja Vannitoa Seina Saunalina Omanik Vannitoa Seina Rätik Riidepuu Vannituba

Seinale Paigaldatud Rätik Hammas Rätik Riidepuu Hoidja Vannitoa Seina Saunalina Omanik Vannitoa Seina Rätik Riidepuu Vannituba
€14.10
€28.20
SKU#: t24121 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Hoia oma rätikud puhas ja korras käesoleva isekleepuvad rätik hammas vannituba.See on heavy-duty disain.Valmistatud kõrge kvaliteediga süsinikusisaldusega teras on vastupidav ja rooste-vastupidavad.180° pööratav baarid võimaldavad teil kohandada nurk ja pikkus hammas, et see sobiks teie ruumi.Lihtne paigaldada ja eemaldada, ei puurimine või kahju seina.Ideaalne lahendus, et organiseerida oma vannituba.

Toote nimi: Pöörlev Vannituba Rätik Rack

Toote kaal ja suurus: kaks vardad - Kaal: 320g Suurus: 32*22.1*2.8 cm

Kolm poolakat - Kaal: 396g Suurus: 32*26.3*2.8 cm

Neli postid - Kaal: 433g Suurus: 32*30.5*2.8 cm

Materjal: Süsinikusisaldusega teras +ABS

Soe meeldetuletus:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik objekt!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun võimaldavad kerget suurus erinevusi.

Nimekiri: 1* Pöörlev Vannituba Rätik Rack

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav ja mitmekülgne: See rätik hammas funktsioone isekleepuvad padjad, mis võimaldavad teil jääda see, et iga sileda pinna, ilma haiget oma seinad.Samuti saab eemaldada ja ümber paigutada see nii, nagu soovite.Kui pöörlev disain võimaldab teil muuta baarid ja hoida oma rätikud värske ja kuiv.See rätik hammas on vastupidav.

2.Tugev Laager Disain: saate installida see pöörlev vannituba rätik hammas minutit, ilma puurimis-või tööriistu.Kaasas tugev liim, mis ei saa jääda, kõik sile pind, ja see on lihtne eemaldada ja puhastada.Raskeveokite disain tagab, et see ei kukkuda või deformeeruda ja paksenenud rod keha muudab vastupidav ja stabiilne.Võite ka pöörata, iga varras 180 kraadi vastavalt oma eelistustele.

3.Vastupidav ja Elegantne: See rätik hammas on kõrge kvaliteediga süsinikusisaldusega teras koos kattega, mis teeb ta resistentseks rooste ja niiskuse vannituba.Kate lisab ka elegantne touch oma välimust, parandada oma vannituba kujundusest.

4.Paindlik ja Puhas: See rätik hammas on pöörlev baarid, mis saab pöörata 180, võimaldades teil kohandada nurk ja asukoht iga riba nagu sulle meeldib.See aitab teil hoida oma rätikud puhas ja kuiv.

5.Lihtne korraldada: enam rätikud kukkuda või libistades alla.See pöörlev rätik hammas on plaat, baarid, et hoida oma rätikud turvaline ja korraldada oma köök või vannituba.Samuti vabastab ruumi ja muudab teie elu lihtsamaks.

  • Käitise Tüüp Seinale Paigaldatud Tüüp
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Mudeli Number rätik rack

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: