Menüü

Asukoht Puidust Laua Korraldajad Lukk Faili Salvestamine Arvuti Desktop Sahtel

Asukoht Puidust Laua Korraldajad Lukk Faili Salvestamine Arvuti Desktop Sahtel
€30.28
€30.90
SKU#: t23728 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Spetsifikatsioon

Mudel: Z04-S

Materjal: Puit

Värv: Kirss Puidu Värvi

Protsess: Kõrge temperatuur, Vajutades

Paigutus: Töölaua

Kuju : Ristkülik

Kandevõime: 5kg/11 lbs

Sõltumatu Arvuti Riiul Mõõdud: 48.5*18.5*13.5 cm/19*7.3*5.3 tolline

Sahtli Suurus (Arvuti, Riiul): 16*18.5*4cm/6.3*7.3*1.6 tolline

Sahtli Suurus (Arvuti, Riiul): 30*4.5 cm/11.8*1.8 tolli

Guardrail Kõrgus (Arvuti, Riiul): 4,5 cm/1.8 tolli

Põhja Ruumi Kõrgus (Arvuti, Riiul): 4cm/1.6 tolli

Sõltumatu Kapp Suurus: 20*17*16.5 cm/7.9*6.7*6.5 tolline

Sahtli Suurus (Kapp): 16*18.5*4cm/6.3*7.3*1.6 tolline

Guardrail Kõrgus (Kapp): 1,5 cm/0.6 tolli

Põhja Ruumi Kõrgus (Kapp): 4,5 cm/1.8 tolli

BoardᅠThickness: 8.8 mm/0.35 tolline, 4.8 mm/tolline 0.2

Jälgida Reljeefi Kõrgus: 9cm/3,5-tolline, 10cm/3.9-tolline

Pakendi Suurus:ᅠ54*21*5,5 cm/21*8.3*2.2 tolline

Bruto Kaal: 2.9 kg/6.4 lbs

Neto Kaal: 2.65 kg/5.8 lbs

Komplekti Kuulub

1 *ᅠWooden Arvuti Riiul

1 * Mobiiltelefoni Seista

2 * Võtmed

Kõik Tarvikud Assamblee

Kirjeldus

Pikaajaline vale istub poos toob kaasa probleeme hunchback, kaelalülist, ja visiooni.Kui sa ei saa muuta status quo ' d, mis nõuab pikaajalist istumist, pead sa muuta root - säti oma istub poos.Olgu see hea väljanägemisega ja praktilisi puidust arvuti riiul aidata teil saada õige kõrgus nägemise .Muide, see võib luua ka puhastada ja korrastada töölaud teile!

Peamised Omadused

Multifunktsionaalne Hoiustamine :ᅠ koosneb kolm sahtlit, kolm panipaika, ja kaks countertops.Võite panna oma arvuti, tee tassi, ja teiste tavaliselt kasutatavate üksuste countertops.Pane pisiasju või väärisesemete selles sahtlis, et kaitsta teie privaatsust ja panna klaviatuuri all on riiul.See tagab puhta ja organiseeritud ruumi ja lihtne juurdepääs.

Kliendisõbralikud: See võib tõstke monitori või sülearvuti ergonoomiline ᅠheight õige vaatenurk, et 90 kraadi ja vähendada silma -, kaela-ja seljavalu.Samuti on oluline, laud aksessuaar kodus ja kontoris.

Rohkem Stabiilne: Paksenenud puit paneelid (0.35-tolline, ligikaudu 0,2 tolli ), tugevdatud kruvid ja kandiline struktuuri muuta see arvuti hammas stabiilne ja on hea kandevõime 11 lbs ᅠfor muretu paigutuse.

Muutuja Salvestamise Vahend :ᅠ arvuti stand saab keerata 180 kraadi, et saavutada erinevaid jälgida reljeefi kõrgendikud (9cm, 10cm), et mahutada kasutajad erinevatel kõrgustel.Eraldi kapis saab asetada vasak/parem pool arvuti riiul kohtuda erinevate kasutamise harjumusi, ja seda saab kasutada sõltumatult suur mugavus ja paindlikkus.

Tervislik ja Vastupidav Materjal: Valmistatud kvaliteetsest puidust, mis on vastupidavad, mitte-mürgine, mitte-ohtlike ja formaldehüüdi-vaba, ᅠso võite kasutada seda kodus või kontoris enesekindlalt.

Lihtne Puhastada: ᅠThe pind woodᅠmaterial on sile ja kergesti puhastatav.Sa lihtsalt vaja, et pühkige pind lapiga.

Lihtne Paigaldus: ᅠWith selle lihtsa struktuuri ja täielik tarvikud, meil on ka pakkuda teile paigaldus videod, et hõlbustada oma paigaldus.

Turvaline Hoiustamine: sahtlis sõltumatu arvuti riiul saab lukustatavad/openable poolt sobitamine võti kaitsta oma väärisesemed on varastatud.

Detailid

Guardrail: ᅠThe kõrgendatud külgkatted umbes kaks countertops saab tõhusalt kaitsta oma punkte alla.

Alumine Ruum: ruum reserveeritud allosas arvuti hammas ja kapi saab kasutada mitte ainult, et koht hiirt ja raamatuid, et säästa ruumi, vaid ka pakkuda paremat ventilatsioon, et vältida hallituse ja lihtsam desktop puhastus.

Kõrge-temperatuur, Vajutades: kõrge temperatuuri vajutades tehnoloogia on vähem altid lõhenemist ja deformatsioon, ja suurendab ka läike ja ilu pinnale.

Ümardatud Nurgad: Selle nurgad on ümarad, siledad ja burr-vaba ᅠto kaitsta oma käed on kriimustatud ohutuse suurendamiseks kasutada.

Mobiiltelefoni Seisma: On tasuta mobiiltelefoni stand võib hõlbustada sind vertikaalselt toetada telefon enam mugav asukoht.

Taotlus

See võib panna deskᅠto koht arvutite, sülearvutite, raamatud, tühi-tähi, hiir, printerid, kaustad, potitaimed, jne.ja see on suurepärane toode, asukoht ja õppida.

Märkused

1.ᅠ Kui pakendi avamist, see on normaalne, et puit on kerge lõhn.Lihtsalt pane see ventileeritavas piirkonnas mõnda aega ja lõhn on järk-järgult kaduda.

2.ᅠ Palun lubage kerge värvi vahe on tingitud pildistamise valguse ja 1-3cm vea tõttu manual mõõtmise, ja veenduge, et te ei pahanda enne tellimist.

  • Tüüp Ladustamine Omanike & Riiul
  • Käitise Tüüp Põranda Tüüp
  • Kohaldatav Ruum Elutuba
  • Liigitus Mitte-tagaistme Rack
  • Materjal Puit
  • Kasutamine Tühi-tähi
  • Funktsioon Öko-sõbralik
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: