Menüü

120Piece 1/2 Tolline PEX Käkitegu Klamber Ringi Käkitegu Press Ringi Käkitegu Klamber PEX Paigaldamise Ühendused,

120Piece 1/2 Tolline PEX Käkitegu Klamber Ringi Käkitegu Press Ringi Käkitegu Klamber PEX Paigaldamise Ühendused,
€18.71
€27.94
SKU#: t235721 Laos
  • Kategooria : Haridus-Seadmed Ja Tarvikud
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

PREMIUM MATERIAL: 1/2-tolline PEX käkitegu rõngas on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest materjal, tugev ja vastupidav.See on hea korrosioonikindlus, kuumuskindlusega, madal temperatuur tugevus ja mehaanilised omadused.

Lihtne paigaldamine: Lükake 1/2-tollise klambriga ringi peale toru, lükake toru külge paigaldada ja kasutada PEX klamber vahend pingutage klambri ringi turvalist ühendust.

[Täiendatud Kvaliteedi] 120 tükki 1 / 2 tolli (17,5 mm) PEX klambrid sobivad 1/2 tolline PEX toru.Paksem ja raskem kui teised ühe kõrva vooliku klambrid.Nr burrs, ei deformeeru osad, fit ja viimistlus on hea, ja võime hoida pingul on, kui see peaks olema.

[Uuendatud Struktuur] See stiil kõrva toru klamber on lihtsam paigaldada kui spiraal klamber ja kinnitus on tugevam ja kiirem.Teravaid pindadel nagu tüüpiline vooliku klambrid.Storage box on pluss!

[360 Kraadi Tihendi Kaitse] kõrva klambrid kahaneb puhtalt ja ühtlaselt ümber voolik, tekitades hea hermeetiline, liquid-tight ühendust, ning te ei pea muretsema nende painutamata.Väga tasuv ja töötab suurepäraselt!

Värv:hõbedane

Materjal:Roostevaba teras

Pakendi Sisu:

120 x-klamber

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: