Menüü

Raamatu Topsihoidjad Suuvett, Topsihoidjad Kaasaskantav Automaatne Eemaldamine Topsihoidja Cup Korraldaja Vannituba Supermarket Hotell

Raamatu Topsihoidjad Suuvett, Topsihoidjad Kaasaskantav Automaatne Eemaldamine Topsihoidja Cup Korraldaja Vannituba Supermarket Hotell
€2.65
€4.83
SKU#: t212099 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Nende raamatu topsihoidjad, saate kaitsta ennast nende jaotustükid ja kriimustuste vedades kuuma või külma jooki.Nad võtavad vähe ruumi ja talub ootamatu langeb.Samuti saate mugavalt haarata rim top cup.Ideaalne restoranid!

Kirjeldus:

Nimetus: Cup Dispenser

Materjal: Akrüül

Suurus: (ligik.)9*7cm/3.54*2.76 tolli

Kaal: 43g

Pakkeleht:

1* Cup Loobuda

Vaata rohkem toote detailid

1.Mitmel otstarbel: See karikas dispenser ei saa ainult hõlpsasti täita paberi cups, kuid saab kasutada ka salvestada puuvilla pallid või vatipadjad, ohutuse tagamise ja kaitse acciteeth kärped või kriimustuste selle sile, ümarad servad ja U-kujuline otsik.

2.Säästes Ruumi: Uuendada oma jookide station meie all kapis cup dosaator, mis võimaldab kiire ja lihtne tassi juurdepääsu ilma asumist väärtuslik counter või riiulile ruumi.

3.Serveeri Pikka Aega on: Hoia oma tassi sanitaar selle akrüül tassi kamber, mida on lihtne puhastada ja lahti võtta põhjalik koorimine.Naudi vastupidav taaskasutatav materjal, mis talub acciteeth langeb.

4.Kasutajasõbralik: Meie cup dispenser funktsioonid U-kujuline sälk, mis teeb lihtsaks haarata top cup, mis aitab teil vältida mahavoolanud toode kokku.Välja võtta 1 suuvesi tassi korraga, et vähendada jäätmete ja lihtsustada oma rutiinist.

5.Ulatuslik Kasutamine: See karikas dispenser saab tulla laiaulatuslikku kasutamist, köök, vannituba, hotelli -, restorani -, või supermarket.See on ka praktiline kingitus pere ja sõprade jaoks, kes armastavad kohvi või teed.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Kasutamine Kott

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: