Menüü

Kaalutud Fidget Spin Pastapliiats, Pastapliiatsid Fidget Pliiatsi Kerge Fidget Spin Pen Kirjutatav Twirling Pliiatsid Üliõpilaste Lapsed

Kaalutud Fidget Spin Pastapliiats, Pastapliiatsid Fidget Pliiatsi Kerge Fidget Spin Pen Kirjutatav Twirling Pliiatsid Üliõpilaste Lapsed
€0.49
€1.36
SKU#: t139106 Laos
  • Kategooria : Sulepead, Pliiatsid & Kirjalikult Tarvikud
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Keerlevad Pöörlevad Pliiats on unikaalne ja huvitav kirjutamise tööriist, mis lisab lõbus, et töö ja õppimine.Valmistatud tugevast ja vastupidavast materjalist, see pliiats ei ole lihtne lekkida.

Kirjeldus:

Materjal: ABS

Kaal: 15g

Toote suurus: umbes 9.3x1.4cm/3.66x0.55 tolli

Pakkeleht:

Ketramine Pliiats*1 (random värvi)

Vaata rohkem toote detailid

1.Tegutsevad Lihtne: Koos LED tuled alates Ketramine Pliiats, saate heledaks oma kirjutamise samas lõbus, kui sa doodle ja spin teie viis inspiratsiooni.Võite proovida erinevaid mustreid ja disaine tänu kasutajasõbralik ketramine funktsioon.

2.Pikk Teenindavad Elu: Meie ketramine pen uhke ABS materjal, tuntud oma vastupidavuse ja korduvkasutatavad laadi.Kahju-tõend funktsioone, see tagab pika kasutusea - teha rohkem ketramine põnevust.

3.Rohkem Funktsioone: See ketramine pen pööre on funktsioon, mis võimaldab teil pöörata seda läbi oma sõrmeotsi, kirjutamise ajal, suurendades oma sõrme painduvust ja osavust.

4.Vaevatu isegi kirjatehnika pärast: Glide läbi paberi nagu pro Pöörleva Pliiatsi, tindi, et ei leki ja sujuva kirjutamise kogemus.See on ideaalne jotting sätestatakse märgib, sketching välja ideid ja väljendada oma loovust.Nautige pingutusteta kirjalikult iga kord.

5.Õrn Kingitus: See on kirjalikult tool ja mänguasja need, ideaalne ketrus kõik pinnad või sõrme.Kena kingitus, mis toob loovuse ja lõbus teha töö ja õppimine on lõbusam ja lihtsam, sõbrad, pere või töökaaslased, kes armastavad mängida ja õppida.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: