Menüü

roostevabast terasest konks 5tk sepistatud rauast konksud nr mulgustamiseks multifunktsionaalne köök tugev liim ja kandvate seina konksude

roostevabast terasest konks 5tk sepistatud rauast konksud nr mulgustamiseks multifunktsionaalne köök tugev liim ja kandvate seina konksude
€3.53
€7.05
SKU#: t126345 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1. Vastupidav Materjal: Need roostevabast terasest seinale konksud on tugev osalus võimu ja on veekindel ja roostevaba.Hoia oma kaupade ohutu allakukkumist isegi pärast leotamine vees.Kaitsta oma käed siledad servad ja nautida usaldusväärne lahendus.

2. Moodne Disain: lihtsus ja mood need roostevabast terasest seina konksude saate täiendada oma kodu kujundusest.Kajastada oma isikliku maitse oma klanitud ja stiilne disain, ideaalne kasutamiseks kuskil oma kodus.

3. Takistab allakukkumist: ei vihastama umbes esemed kuuluvad koos meie usaldusväärsete liim seinale konksud, mis suudab toetada kuni 5kg kaal.Need vastupidavat roostevabast terasest seinale konksud on ideaalne võtmed, rätikud, mantlid, ja rohkem.

4. Laialdaselt Kasutatakse: Hoidke oma kodu segadusega-free nende Roostevabast Terasest Seinale Konksud.Featuring peamised konks disaini, meie konksud aidata teil salvestada rätikud, kuube, rüüd, sallid, vööd, rihmad ja rohkem.Pakett annab mugavuse ja säästa ruumi oma vannituba, köök, magamistuba või kapp.

5. Lihtne Paigaldus: Valmistatud erinevate pindade ja seaded, need seina liimiga konksud saab kiiresti paigaldada ilma mulgustus või lõikamist.Saada neid kleepida ilma igasuguste märkide ja on mugav ja kiire paigaldus lahendus.

Kirjeldus:

Vaevata lisada puudutus stiili ja funktsionaalsust, et ruumi meie Roostevabast Terasest Liim Konksud.Ideaalne mitmesugusel otstarbel, need konksud ei lange maha pärast leotamine ja kajastada oma hea maitse.Naudi meelerahu oma mugav ja kiire paigaldus.Laialdaselt kasutatakse, need konksud on must-olla iga organiseeritud koju või kontorisse.

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Liim Seina Konksude

2. Toote materjal: süsinikusisaldusega teras

3. Toode värv: must, hõbedane, valge

4. Toote pakend: kottidesse

5. Toote kaal: umbes 65g

6. Toote suurus: nagu pildil

Pakkeleht:

Liim Seina Konksude * 5

Märkus:

1. Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

2. Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Roostevaba Teras

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: