Menüü

Reisi Nädalas Pill Abimees Sisaldab 7 Armas Lahter 4 Korda Päevas, OLEN PM Ravimeid Korraldaja, Reisi-Essentials

Reisi Nädalas Pill Abimees Sisaldab 7 Armas Lahter 4 Korda Päevas, OLEN PM Ravimeid Korraldaja, Reisi-Essentials
€15.35
€22.24
SKU#: t115754 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Top Materjal: Meie meditsiin kast on valmistatud kõrge kvaliteediga toidu hinne PP+ABS materjalist, tagades vaba muretse kvaliteedi ja vastupidavuse.See on vastupidav ja tagab usaldusväärse lahendus ladustamiseks narkootikume.

Anti valguse välimine karp ja veekindel tihendusrõngas: Meie meditsiin box võtab vastu tume anti valguse välimine karp ja veekindel rõngastihend, et kaitsta teie ravim päikesevalguse ja niiskuse eest.Oma pillid aitab säilitada maksimaalse efektiivsuse ja jääb puhas ja värske.

Topelt lukustus disain: Meie meditsiini karp on mõeldud topelt lukud, et suurendada ohutust.See on vastupidav lukk ja tugev kest, et tagada, et teie ravim ei kanduks või murda, isegi kui kogemata maha kukub.Lisaks ainulaadne sisseehitatud mälukaardi pesa võib takistada siseturu pill laekaga allakukkumist.

Avar kupeed: Meie meditsiin kastid on piisavalt kupeed mahutada kõiki tüüpi pillid, kaasa arvatud vitamiinid, toidulisandid ja ravimid.See on suure võimsusega ja mahutab kuni 12 kalaõli kapslit, 7 vitamiine ja kaloreid 10

Sisseehitatud meditsiini karp koos selge märgistus ja käepide: Meie meditsiin box on sisse-ehitatud meditsiin tuba selge märgistus ja käepide, mis saavad kerge vaevaga, kiiresti ja täpselt kindlaks määrata ravimi tuba ja too pillid, mida vaja.Mugav käepide võimaldab kiire ja lihtne eemaldamise pillid.

suurus: 177 x 122 x 56mm

Materjal: ABS+PP

värv: Pruun + must

Pakendi Sisu:

1 x pill korraldaja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Kasutamine Tühi-tähi

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: