Menüü

Paber Omanike Roll Köök Hammas Wall Mount Liim Wc Omanik Wc-Paberi Hoidja Vannitoa Rätikud Sahver Nõud

Paber Omanike Roll Köök Hammas Wall Mount Liim Wc Omanik Wc-Paberi Hoidja Vannitoa Rätikud Sahver Nõud
€3.07
€4.39
SKU#: t63556 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

See kaasaegne paber käterätiku hoidja on lihtne, kuid elegantne välimus, mis täiendab mis tahes köök decor.Selle vastupidav liim tagab, et see püsiks kindlalt paigal, hoides oma rätikud käeulatuses.Ta kohaneb erinevas suuruses paber rullis ja on ideaalne, et hoida oma köök korraldatud.

Kirjeldus:

Materjal: ABS

Kaal: 56g

Suurus: (ligik.)11.6*7.7*2cm/4.57*3.03*0.79 tolli

Funktsioon: ülestõstetav, nr mulgustus

Paigaldamise meetod: konksu tüüp

Pakkeleht:

1* Köök Rulli Holde

Vaata rohkem toote detailid

1.Hea Töö: Meie Köök Rulli Omanik tutvustatakse rafineeritud ja mugav disain koos avatud käe lihtne paber serveerimiseks.Tema kaasaegne ja lihtne välimus täiesti täiendab eri köök stiile, lisades puudutus elegants oma ruumi.

2.Säästa Ruumi: Economize ruumi ja hoida oma köök korraldatud paigaldus meie mitmekülgne Köök Rulli Hoidja.Võimalusi mount seda, et pinnad, all kapp, vertikaalselt või horisontaalselt, siis võib vabastada väärtuslikke countertop ruumi ja tõhusalt hallata oma köök on ruumi.

3.Laialdaselt Kasutatakse: Lisaks Köök Rulli Omanik on täiuslik ladustamiseks paberrätikud ja muid köögiriistu erinevaid rakendusi.Oma kiire juurdepääsu ja mitmekülgne ladustamise muuta see ideaalne lahendus rätikud ja muud.

4.Lihtne Paigaldada: Meie seinale paigaldatud Köök Rulli Hoidja funktsioonid tugev isekleepuv, mis tagab nr seina kahju.Koos askeldama-free paigaldamise käigus, see kaob vajadus vahendid või mulgustamiseks augud.Tema tugev konstruktsioon tagab stabiilse ja vastupidav paber holding, pakkudes erinevaid pingutusteta paigaldamise meetodid.

5.Lihtne Kasutada: Teha oma köök ülesandeid lihtsam seda L-kujuline pesu, rätik hammas, mis võib venitada ja säti nii, et mahutada eri rätik suuruses, mis pakub lihtne ja mugav rakendus oma igapäevaseid vajadusi.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Plast

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: