Menüü

Vöö Riidepuu Konksu Korraldaja Sport Vöö Vabastada, Vööd, Pannal Organisatsiooni Lukk Väljas Uurimine Garderoob Rõdu

Vöö Riidepuu Konksu Korraldaja Sport Vöö Vabastada, Vööd, Pannal Organisatsiooni Lukk Väljas Uurimine Garderoob Rõdu
€9.08
€18.17
SKU#: t121221 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

See vöö riidepuu konks on kulumiskindel ja ideaalne väljapanek oma vööd kogumine.Sobib erinevad eelistused, see on lihtne kasutada ja täiesti mõeldud oma kapis organisatsiooni vajadustele.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Vöö konks

Peamine materjal: Nailon

Stseen: Vöö organisatsioon, kuva

Toode värv: must, roheline, muda värv

Suurus: umbes 17,5*7.3 cm/6.89*2.87 tolli

Pakkeleht:

1tk*vabastage luku konks

Vaata rohkem toote detailid

1.Väga Töökindel: Valmistatud kõrge kvaliteediga nailonist materjali, see vöö release lukk on väga vastupidav ja kulumiskindel.Selle usaldusväärne materjal tagab pika kasutusea ja hoiab oma vöö, turvaline ja mugav.

2.Mugav Lahendus: suurus umbes 7 x 3 cm, selle vöö release lukk on ideaalne lahendus kuvamine ja korraldamine oma vöö kogumine.Mugav lukk disain võimaldab hõlpsat juurdepääsu oma vööd.

3.Kerge Lahendus: praktiline disain meie turvavöö vabastamiseks luku pakub ruumisäästlik lahendus, mis kaalub vaid 32 grammi.Selle ekraan konks võimaldab lihtsat vöö ladustamise, mistõttu on kompaktne ja kaasaskantav peab-olema oma reisi.

4.Mitmekülgne Stiilis: See vöö release lukk lisab puudutus mood, et kõik riided.Tema lihtne, kuid mitmekülgne disain saab kergesti sobitada erinevaid turvavöö tüübid iga kord.Vööd riidepuu korraldaja hoiab oma kollektsiooni organiseeritud ja sobib erinevad eelistused.

5.Korraldada Vööd Kergust: See vabastab luku konks võimaldab teil pingutuseta ekraan ja salvestada oma vööd ja aksessuaarid.Ära muretse ekraani ala, seda saab kasutada kas konksud või riiulid.Easy-to-use luku vabanemist takistab peavalu ajal juurdepääsu oma vööd.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Kasutamine Toit

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: