Menüü

Armas Pliiatsi Omanik Lihavõtted Puidust Pliiats Omanikud Kaasaskantav Pencil Cup Kustutuskummid Valitsejad Värvipliiatsid Naljakas DIY Pliiatsi Hoidja Kompassid

  • Kodu
  • Laua Tarvikud & Korraldaja
  • Armas Pliiatsi Omanik Lihavõtted Puidust Pliiats Omanikud Kaasaskantav Pencil Cup Kustutuskummid Valitsejad Värvipliiatsid Naljakas DIY Pliiatsi Hoidja Kompassid
Armas Pliiatsi Omanik Lihavõtted Puidust Pliiats Omanikud Kaasaskantav Pencil Cup Kustutuskummid Valitsejad Värvipliiatsid Naljakas DIY Pliiatsi Hoidja Kompassid
€1.54
€4.30
SKU#: t38001 Laos
  • Kategooria : Laua Tarvikud & Korraldaja
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Armas jänku pliiatsi omanik on multifunktsionaalne ladustamise lahendus teie pastakad, pliiatsid ja muud väikesed esemed.Tema jumalik disain lisab meeldiv õhkkond, et mis tahes töö või eluruumidesse.Valmistatud vastupidavast materjalist, see ei ole lihtne saada rikutud või deformeeruda.Mitmekülgne aksessuaar, kellel on laialdane kasutamine, täiuslik puhkus.

Kirjeldus:

Nimi: Armas Jänku Pliiatsi Hoidja

Materjal: puit

Kaal: umbes 100g

Toote suurus: umbes 24x11x10.5cm/9.45x4.33x4.13 tolli

Pakkeleht:

1*Armas Jänku Pen Holde

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Kasutada: Anna oma tööd loomingulise tõuke meie Armas Jänku pastakahoidja.Värvimine seda elavat värve lisab, lõbus ja meeldiv atmosfäär, mistõttu see on ainulaadne lisaks teie laua kujundusest.

2.Mitmeotstarbeline Hoiustamine: see armas jänku pliiatsi omanik, saate korraldada oma äri must-rikaste nagu kustutuskummid, joonlauad, markerid, ja isegi meik pintslid 1 puhas koht.Enam täis lauad.

3.Vastupidav ja Kauakestev: Valmistatud kõrge kvaliteediga puit on materjal, see armas jänku pliiatsi omanik ei ole lihtne saada rikutud või deformeeruda ja see on ohutu kasutada pikka aega.

4.Muutuja Kasutamine: Pea pliiatsi hoidja kooli, õppida, klassiruumis või kodus töötamine?See armas jänku omanik on multi-funktsionaalne ja on enam kasutust.See võib korraldada mitmesuguseid kirjatarbeid, nagu sulepead, pliiatsid, markerid, ja isegi make-up pintslid tõhusalt.

5.Atraktiivne Kingitus: See armas jänku pliiatsi omanik ilostua oma laua ja naeratuse näole iga kord, kui seda kasutada.See on suurepärane kingitus, et väljendada oma armastust ja hoolt, et teie sõbrad ja pere sünnipäevad, pühad, või iga kord.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: