Menüü

2 Pack Laud Korraldaja, Isekleepuv Sahtel Laua Undermount Sahtel Laua All Office Home Kool

2 Pack Laud Korraldaja, Isekleepuv Sahtel Laua Undermount Sahtel Laua All Office Home Kool
€22.30
€35.39
SKU#: t140235 Laos
  • Kategooria : Laua Tarvikud & Korraldaja
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

2 Pack Laud Korraldaja, Isekleepuv Sahtel Laua Undermount Sahtel Laua All Office Home Kool

Sahtlid push-pull funktsioon on paigaldatud vastavalt oma laua ja on suure võimsusega, et võtta välja esemed, mis on salvestatud teie laua taga.All tabelis sahtli box on parem lahendus korralik laud, ilma võtavad ruumi.

[Self-adhesive sahtel ]24x21.7x6.5CM.All lauasahtlis Korraldaja on lihtne paigaldada kolme tugeva isekleepuv lint.See on stabiilsem ja esteetiline kui tavalised sahtel lahtrid ja on lihtne kasutada ladustamiseks.

[Multi-Stseen Kasutage]maksimaalne kandevõime tabel korrusel on 5kg.Sahtli kappi saab paigaldada kontorid, korterid ja koolide hoidke paljud väikesed esemed.Seda saab kasutada salvestada erinevaid objekte ja kaitsta oma isiklikku vara.

[Kasutusjuhend]madalama lauasahtlis kaasas kolm tükki tugev kahepoolne teip, sa lihtsalt vaja puhastada põhja laud, seejärel liimi kahepoolne teip peal abimees, ja lõpuks lisada abimees, kui seda vajad.Palun oota 24 tundi enne kasutamist enne, kui te käsi oma teemad.

[Kvaliteediga materjalide], mis on Valmistatud plii-vaba ABS plastikust, see on hea kulumiskindlus ja on piisavalt tugev igapäevaseks kasutamiseks.Servad on siledad ja ära katkesta kätte.Hea tervis ja ohutus.

Materjal: plastik

värvus: läbipaistev / must

Pakendi Sisu:

2 x Laud korraldaja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: