Menüü

15KG Fitness Aqua Vesi Bag Jooga Treeningu Sandbag Jõusaal Fitness Treening Kulturismis Lihaste treeningu Kodu Tõstmine Sandbag

  • Kodu
  • Fitness & Body Building
  • 15KG Fitness Aqua Vesi Bag Jooga Treeningu Sandbag Jõusaal Fitness Treening Kulturismis Lihaste treeningu Kodu Tõstmine Sandbag
15KG Fitness Aqua Vesi Bag Jooga Treeningu Sandbag Jõusaal Fitness Treening Kulturismis Lihaste treeningu Kodu Tõstmine Sandbag
€26.89
€38.41
SKU#: t95633 Laos
Sildid - fitness sandbag, liiva kotid kulturismis, fitness sport sandbag, 1 kg koolitus liiva kott, tõstmine sandbag
  • Kategooria : Fitness & Body Building
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

15KG Fitness Aqua Vesi Bag Jooga Treeningu Sandbag Jõusaal Fitness Treening Kulturismis Lihaste treeningu Kodu Tõstmine Sandbag

Bullet Punkte:

1、Kuidas Täita: Fill water (all kraani või toru ette-veenduge, et pin-kood on alla selle), seejärel lükake nõel ÜLES seisukoht, et avada see õhk, attache pumba ja alustada kiik seda-parem on, raskemad ja rohkem stabiilne see muutub.Vähem vett muudab kergem, aga veel ebastabiilne.

2、Super Karm: Kaalub ainult umbes 2 .5lb kui tühi.Fitness vesi bag on lihtne transportida ja ettevalmistusi teostada.Fitness vee kott, mille vesi on super raske fitness sandbags, täis õhku ja vett.mistõttu on väga lihtne täita ja tühjendada kott.

3、Mitmeid Funktsioone: Saada see ülim koolitus oma tuum, jalad, käed.Erinev käepideme asendit võimaldama sordi oma harjutusi.Kui täis kaalub kuni umbes 33 lbs!

4、Kaasaskantav ja Mitmekülgne: Meie fitness vesi bag on ideaalne südame, kõrge intensiivsusega intervalltreening jaoks crossfit ja kõik opympic liigutusi, nagu liftid, kiiged, lokid, samm-ups ja rida.

5、Koolitus Varustus: Saada ultimate kogu keha treening läbi ebastabiilsust.Korja loodete tank ja sa kohe tunned oma lepitamatu omadused.Kogu massi vee sloshing fromside teistele vastuseks, et väikseim kallutada.Selleks, et tõsta see üle oma pea, isegi väiksemad lihased on aktiveeritud, töötavad koos, et suuremad lihased, et säilitada tasakaalu ja väe.Selle tõttu, isegi 15 kilo vett saab alandlik treenitud sportlased.

Kirjeldused:

Fitness ja taaskasutamise revolutsioon.Loodete tank on ainuke fitness toode, mis vastab ise, kuidas te liigute.Lift, paagi ja väikseim nurk on tagada, et vesi jääb ühest servast teise.Niipea kui see juhtub, teie lihased on koheselt reageerida, ja mis veelgi tähtsam: tihedat koostööd, et jääda tasakaalu.Kõik selle tulemuseks on täiuslik funktsionaalne treening, see lahendab probleemsed liikumise mustrid, ennetab vigastusi ja kui sa seda kasutada, see treenib kogu keha.

Omadused:

1. Täitke kott kuni veega, et saavutada soovitud kaalu.

2. Max kaal kott on umbes 33 kilo, kuid sa tahad, et jätta ruumi õhku.Rohkem õhku, mida on kott, seda rohkem ebastabiilsed kaal muutub.

Tehnilised andmed:

Materjal: 840D TPÜ, õhukindlas ja lekkimiskindlates

15L: umbes 75x16x16cm /29.5x6.3x6.3inch

  • Vanus >8 Aastat
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Tüüp Sandbag Kategooria

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: