Menüü

Pliiatsi Hoidja Stylus Varruka Kott, Telefonid, Liim, Pliiats Varruka Kandekott Turvaline Pliiats Kaitse Telefonid Ja

Pliiatsi Hoidja Stylus Varruka Kott, Telefonid, Liim, Pliiats Varruka Kandekott Turvaline Pliiats Kaitse Telefonid Ja
€1.04
€2.90
SKU#: t87415 Laos
  • Kategooria : Sulepead, Pliiatsid & Kirjalikult Tarvikud
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Mugav avamine cutout peal ja on valmistatud kvaliteetsest PU nahk, see ümbris on ideaalne igaühele, kes armastab lugemine, märkmete tegemine, ja journaling.Must-have aksessuaar tableti omanik!

Kirjeldus:

Materjal: PU

Toote suurus: umbes 3,5*19cm/1.37*7.48 aastal

Kaal: 9g

Pakkeleht:

1 * Stylus Pen Pliiatsi Hoidja (pen ei kuulu komplekti)

Vaata rohkem toote detailid

1.Mitmekülgne Kasutamine: Tagada hea kaitse teie stylus kriimustuste ja kulumist meie pen pliiatsi hoidja.Vastupidav materjal tagab usaldusväärse leviala.

2.Kasutusmugavus: tugev liim hoiab pastakahoidja kindlalt paigas, nii et võite jääda seda otse esi-või tagaküljel tableti korral ja vältida pliiats on kadunud.

3.Korduvkasutatav Materjal: Kasutades top cutout, meie Stylus Pen Pliiatsi Hoidja tagab pingutusteta juurdepääsu oma kirjutamise vahendid.Ehitatud vastupidav PU riie, meie kerge omanik on mugav ja kaasaskantav lahendus.

4.Ulatuslik Kasutamine: Hoia oma stylus ohutu tolmu ja kriimustuste meie PU nahk stylus pen omanik.Kasuta seda kõige mahtuvuslik puutetundlik ekraan mobiiltelefoni või tabletid tuua mugavuse oma tööle, õppima.

5.Õrn Kingitus: See stylus pen pliiatsi hoidja on suurepärane kingitus planeerijad, õpilased, õpetajad, ja igaüks, kes armastab lugemine, märkmete tegemine, ja journaling.Ta saab lisada mugavuse ja stiili oma igapäevaseid ülesandeid.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: