Menüü

OPA657NB/250 täiesti uus ja originaal laos

OPA657NB/250 täiesti uus ja originaal laos
€10.28
SKU#: t81438 Laos
  • Kategooria : Elektroonilised Tarvikud Ja Tarvikud
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Ettevõtte nimi: Shenzhen Rongshengtai Technology Co., Ltd.Peamised tooted: Elektrooniliste Osade (Hulgi & Retail) :Integrated circuit、Andurid、RF & Traadita、Pistikud、kaitsmed、Elektromehaanilised、Varjatud Lahendusi... 锛 Meie eelis: "ONE-STOP" sevice Elektrooniliste Toodete, KOOSLUSE toetust 锛 kvaliteedi tagamise: täiesti uus & originaal 锛 Garantii: 3-6Months 锛 Makse: Kaubandus Tagamise Korra,Panga T/T,Paypal,Western Union.. 锛 Saadetise: DHL,UPS,Fedex,ARAMEX,EMS,Majanduse Lennupostiga.. 锛 Pakendi: Tape&Reel,Salve,Toru,Staatiline kott,Proovi box,suletud pakendites 锛 Veebilehel: www.mobikechip.com Kaubanduse Juht:

Ms. wendy Lisatud teenuste: Tarkvara ja riistvara arendus&PCBA kohandamine&SMT patch&OEM/ODM&Tõendavate elektrooniliste komponentide 锛 Tellimine teenust tehase originaal 锛 lähemalt: rohkem teavet, palun kliki meie firma kodulehel 锛 ükskõik, Suurte või Väikeste Tellimuste,me käsitleme seda võrdselt meie Suurim siirus & Parimat teenust.Tere järelepärimisi!Pakkimine Ja Kohaletoimetamine Laevanduse Kulud

Laevandus algab $35, kuid mõnes riigis ületab $35. Näiteks (Lõuna-Aafrika, Brasiilia, India, Pakistan, Iisrael, jne.)Põhiline kaubavedu (pakett ≤0,5 kg või vastav kogus) sõltub time zone (ajavöönd) ja riik.Ei sisalda maksud,kindlustus -, käitlemis -, tollimaks (sealhulgas, kuid mitte ainult, tariifid) või muud sarnased tasud, paymentof, mis on ainult teie vastutus.Tegelik kauba variesaccording, et specificsituations.

Kohaletoimetamine Meetod

ycshop laevade osa tellimusi Hiinast enamikes maailma riikides.Me praegu pakkuda toimetaja FEDEX/ DHL/ TNT selles järjekorras.Märkus:praegu on ainult FEDEX logistika kanal on saadaval järgmistes Euroopa riikides (Saksamaa, SUURBRITANNIA, Prantsusmaa,Itaalia, Hispaania).DHL on saadaval ainult siis, kui kaal ületab 5KG.

UPS/FedEx International/TNT/DHL Express Konto: Kliendid võivad kasutada ka oma UPS/FedEx/TNT/DHL express kontod oma laeva kaupu.

DHL e-kaubanduse VS DHL Express:

Nad mõlemad kuuluvad DHL, kuid on ka teistsugust äri suunas.

Suur erinevus seisneb selles, transpordi kiirus:

DHL e-kaubanduse--aeglasem, nagu lennupostiga.Kui pakk jõuab sihtkoha riigis, sihtkoha postkontori eest vastutab transport.DHL Express--kiiremini.Tarneaeg

Seoses laos osad, tellimusi saab üldjuhul olla valmis laeva 4 tunni jooksul.

ycshop laevade tellimusi kord päevas umbes 5 pm.välja arvatud pühapäeval.

Kui kaup on saadetud, eeldatav tarneaeg sõltub laevandus meetodeid sa valisid:

FedEx International, 5-7 tööpäeva jooksul.DHL Express, 5-7 tööpäeva jooksul.

Järgmised on mõned ühised riikide logistikateenuste ajal.Märkus: eespool toodud tabelis on üksnes võrdluseks võib olemas on mõned hilinemise eest kontrollimatu tegurid.Toetuse & Tagasi Toetuse Tagasimaksed tavaliselt nõus 30 päeva jooksul alates paki kätte.Palun võtke ühendust meie klienditoega tahes küsimusi kohe, kui te saate oma maatükid kuuluvad, kuid ei piirdu alltoodud põhjustel:

Ei saanud paki tavaliselt

Jah, me garanteerime, toetuse või, et saata oma tellimuse, kui te pole saanud paki kaugemale laevaliinide päeva, välja arvatud juhul, mille klient võtab vastutuse ebaõnnestunud kohaletoimetamise näiteks pakuvad vale kohaletoimetamise aadressi, ei saa lõpule viia tollivormistus tingitud kliendi põhjus, jne.

Märkus: Kui järgmisi küsimusi tekib:äärmuslike ilmastikunähtuste, postkontor viivitus, tollivormistus, kohalik protest, jne.Sel juhul me ei suuda tagada õigeaegne kohaletoimetamine, kuid me püüame oma parima, et toetada teid,tänan.

Mõned elemendid puudu minu saadetise

Esimene, veenduge, et olete saanud kõik lahtrid, mis on seotud teie tellimuse.Seejärel täielikult tühi kast olete saanud, mõnikord väikesed osad sattuda pragudeta või pakendi materjal.Kui te siiski ei leia oma toote, palun e-posti klienditeeninduse kohe.Sisaldab kirjeldust puuduvad kogused ja pildid kogu maatüki.Me edastab need meie laos kontrollida ja jälgida dokumentide ja pakendi pildid salvestab.

Sammud:

* 1. Saada e-posti klienditoe meeskond luba.

* 2. Me vaadata ja kontrollida küsimusi.

* 3. Pakkuda lahendusi kliendi juhtumi puhul eraldi.

Tagasi

Tagastades toodete ychsop, Klient tõendab, et tooted olid ostetud ycshop ja ei ole asendamine osaliselt või tervikuna sama toote mõnest teisest tarnija, edasimüüja või muud sellised allikad toote.Tagasi peaks olema originaalpakendis ja kasutamata seisukorras (välja arvatud defektiga).ESD või niiskuse suhtes tundlikud tooted ei tohi olla avatud, välja arvatud kontrollitud tingimustes.Üldised Reeglid On:

*Annab tavaliselt nõus 365 päeva alates paki kätte.

* Kui klient taotlused tagasi tõttu "mitte-origina/fake/kvaliteedi probleeme", kehtiv kvaliteedi aruanne kolmanda osapoole

autoriteetne organisatsioon tunnustab meie firma on kohustatud tagastada ja vahetada.

* Kõik tasud, tolli-ja muud tasud tuleb maksta klientide poolt, kui tagastamise põhjuseks on klientide põhjusel, nagu osta osad ekslikult,jne.

* Edasi-tagasi Kaubaveo tariifid peavad olema ettemakstud; me ei aktsepteeri COD saadetised.Firma Tutvustus, Mida me teeme.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Tingimus Uus
  • Brändi Nimi mobikechip

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: