Menüü

4 Sadamate Powered Splitter Laiendamine 27W Kiire Laadija LED Intelligent Dual Docking Station USB-Shunt keskus Tesla Model 3 Y

  • Kodu
  • Tagaklaasi
  • 4 Sadamate Powered Splitter Laiendamine 27W Kiire Laadija LED Intelligent Dual Docking Station USB-Shunt keskus Tesla Model 3 Y
4 Sadamate Powered Splitter Laiendamine 27W Kiire Laadija LED Intelligent Dual Docking Station USB-Shunt keskus Tesla Model 3 Y
€19.52
€30.04
SKU#: t62679 Laos
  • Kategooria : Tagaklaasi
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Docking Station 4 Sadamate Powered Splitter Laiendamine Plug and Play USB Extender Hub 80cm Laiendatav Data Kaabel Tesla Model 3/Y

Funktsioon:

1. Mitu Laadimine Ports: neli sadamate ja 80cm sissetõmmatav kaabel, laiendamine dock võimaldab teil laadida mitut seadet korraga oma auto, mistõttu on ideaalne nii ees ja taga istumisnurk.

2. Täiuslik Integratsioon: Dock station on loodud kasutades originaal auto andmed, mis tagab täiusliku integratsiooni keskne taga kast Tesla sõiduki samas ei mõjuta kasutamise, ladustamise kasti.See on suurepärane lahendus piirangutega, originaalne disain.

3. Plug-and-Play: USB splitter ei ole täiendavaid draivereid või keeruline installi on vaja.LED ambient light, automaatne valgustus, kui sõiduk hakkab, ja stiilne disain teevad seda nii mugav ja lahe.

4. Multi-Vastavus: HUB docking station saab ühendada mitu seadet, sealhulgas mängude kontrollerid, ja toetab kiire laadimine nii Android ja Apple seadmete, mistõttu on väga erinevate elektrooniliste seadmete.

5. Intelligentne Kaitse: polümeer aku core ja intelligent protection system USB hub adapter tagada, et laadimise protsess on turvaline ja mugav.

Kirjeldus:

Nimetus: Expansion Dokk

Värv: Nagu näha

Materjal: ABS

Suurus: 196 * 85 * 31mm/7.7 * 3.3 * 1.2 aastal

PD väljund: maksimaalne 27W

Tüüp-C 1-kanaliga väljund: QC3.0 (kuni 18W)

Tüüp C-1 väljund: 3A

USB väljund: 2.4 A

Kaabli pikkus: 80cm (laiendatav)

Ekraani taustvalgus: LED

Kohaldatava mudel: Tesla Model 3/Y

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parim hind.Jäta oma sõnum!

  • Toote Tüüp Kaablid, Adapterid & Pesad
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: