Menüü

T10 Offline Hääl Tõlkija Smart Kaasaskantav 137 Keeles Reaalajas Tõlkija Muu-Tõlke Masin

T10 Offline Hääl Tõlkija Smart Kaasaskantav 137 Keeles Reaalajas Tõlkija Muu-Tõlke Masin
€49.53
€77.40
SKU#: t61840 Laos
  • Kategooria : Kaasaskantav Audio & Video
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

T10 Offline Hääl Tõlkija Smart Kaasaskantav 137 Keeles Reaalajas Tõlkija Muu-Tõlke Masin

WIFI+hotspot multi-networking-režiimi: kiire võrgustike loomine on lihtne ja mugav, mingeid piiranguid igal ajal või igas kohas.

Toetust 137 keeles, tõlge: saab aru multi-national aktsent, ja tõlkida täpselt, et oleks lihtne sinu jaoks, et sõita rohkem kui 200 riigis ja piirkondades üle maailma.

Toetust offline tõlge 16 riigi keeles.

2,4-tolline kõrglahutusega puutetundlik ekraan: multi-touch), visuaalne toimimist, reaalajas ekraanil, audio ja teksti sünkroonimine, lühidalt.

Lihtne UI kasutajaliides disain: vastasmõju on kasutajasõbralikum, kasutaja kogemus on tugevam.

1500mah kõrge-jõudlus liitium aku: suurem võimsus, kaitse emaplaadi, ohutu ja usaldusväärne, 125 tundi pikk ooterežiimis, 65 tundi pidevat kasutamist, minna välja mängida lõbusam ja rohkem tundma.

Ergonoomiline disain: väike ja kaasaskantav, ühe käega kasutamiseks ilma surveta, saab panna taskusse.

Suunatud põhjaliku optimeerimise mitme keele rakendusvõimaluste nagu näiteks transport, turism, uudised, õppimine ja suhtlemine; Uuendada ja tõlkida uusi sõnu aega, et teha neile rohkem sobib kasutada.

Null läve kasutamine: lihtne vanurite ja laste kasutamine.Seal on ainult kolm nuppu, liides ikoonid on värskendav ja lihtne, ja igas vanuses inimesed saavad hõlpsasti alustada.

AI hääl assistent funktsioon: teie isiklikke tark robot.Annab rikkalikult praktilisi ja intelligentne hääl, nagu ilm, aeg, reisi-entsüklopeedia, jne.

Foto tõlge 45 keelt, standard 5-megapiksline hd kaamera, professionaalne OCR kujutiste äratundmise tehnoloogia, menüü, liiklusmärgid, kiire tõlge, vahetu mõistmine.

tüüp: Tõlkija

värv:Must / Valge

Materjal:ABS

mõõdud:136 x 54 x 15mm

Pakendi Sisu:

1 x T10 tõlkija

1 x Aku line

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi Ishoot

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: