Menüü

Self-Locking Jalgratta Pedaalid Non-Slip Laiendada Jalgratta Pedaalid Lihtne Labor-saving Ratsutamine Vahendid

  • Kodu
  • Rattasõit
  • Self-Locking Jalgratta Pedaalid Non-Slip Laiendada Jalgratta Pedaalid Lihtne Labor-saving Ratsutamine Vahendid
Self-Locking Jalgratta Pedaalid Non-Slip Laiendada Jalgratta Pedaalid Lihtne Labor-saving Ratsutamine Vahendid
€16.41
€23.44
SKU#: t57059 Laos
  • Kategooria : Rattasõit
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Äsja Äsja Jalgratta Pedaalid Suletud Laagri Korrigeeriv Ratsutamine Positsiooni Pedaalid SPD Süsteemi Jalatugi Ratsutamine-Varustuse

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

Kvaliteetne Materjal: Meie Jalgratta Pedaalid on valmistatud kõrge-kvaliteet Engineering nailon materjalist.Väga anti-slip, vastupidav ja ei ole lihtne moonutada.Vastupidav eest oma pikaajalise kasutamise.

Lai Bike Platvormi: See Jalgratta Pedaali pakub 103mm pikk ja 91mm lai platvorm.Pakub laia ja mugavat ühendust ala jalad.Leevendab väsinud jalgadele.

Tugev Laager: Need Jalgratta Pedaalid on tugevad laagrid, mis on valmistatud Kroom-molübdeen terasest.Kõrge tugevus, tõhusalt tagab võimsuse transport ja parandab kiirust.

Hea Kingitus: need, kes sõita jalgratastega kui hobi, see on must-have komplekt.Võite anda neile kingituseks.

Pärast-service: Kui teil on küsimusi pärast toote, võtke julgelt meiega ühendust ja me pakume teile rahuldavat vastust.

Kirjeldus:

Materjal: Nailon

Suurus: 112*87*15mm

Kaal: 300g Pakett Sisaldab:

1 paar * Jalgratta Pedaalid

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Kui teil on küsimusi, korraldusi, palun säilitage rahu ja võtke meiega ühendust esiteks, me anname teile vastama vastus.Kuna teie toetus on meie edasiviiv jõud.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: