Menüü

Täiskasvanud Kaitseprillid Anti-UV lekkimiskindlad Suur Raam Täiskasvanud ujumisprillide kasutamine Mugav Ujumine Kaitseprillid Koos Anti-fog Anti-UV-Meeste Ja

  • Kodu
  • Muu Sport Ja Meelelahutus
  • Täiskasvanud Kaitseprillid Anti-UV lekkimiskindlad Suur Raam Täiskasvanud ujumisprillide kasutamine Mugav Ujumine Kaitseprillid Koos Anti-fog Anti-UV-Meeste Ja
Täiskasvanud Kaitseprillid Anti-UV lekkimiskindlad Suur Raam Täiskasvanud ujumisprillide kasutamine Mugav Ujumine Kaitseprillid Koos Anti-fog Anti-UV-Meeste Ja
€10.33
€18.78
SKU#: t51376 Laos
  • Kategooria : Muu Sport Ja Meelelahutus
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Omadused:

Ujumisprillide kasutamine on anti-fog viimistlus ja täiustatud anti-fog tehnoloogia, mis hoiab ära kaitseprillid alates fogging üles ja annab teie lapsed suurepärane visioon.

ujumine kaitseprillid kaitsevad silmi päikese, suurema teravussügavuse ja vähendada helki, mis on ideaalne väljas ujumine.Clear läätsed on ideaalne suvel, öösel või siseruumides ujumine.

prillid on pehme silikoon raami, et tagada ohutus ennekõike.Nii et see annab ekstra ohutuse ujumise ajal või sea surfamine ilma haiget nina või märgistus nägu.Las lapsed hüvasti panda kilp.

Kirjeldus:

Toote nimetus: täiskasvanud suure raamiga kaitseprillid

Kaal: 350g

Pakendi suurus: täiskasvanud suure raamiga kaitseprillid

Materjal: ABS

Pakend: opp

meeldetuletus:

1. Kuna kuvari värvide temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, pilte osa tooteid võib olla väike värvi erinevus, ja värvi suhtes kohaldatakse tegelik eesmärk!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevus on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Toodete Nimekiri:

Ujumine kaitseprillid*1

Vaata rohkem toote detailid

1.【Anti-Fog Unikaalne Disain】ujumisprillide kasutamine meestele ja naistele on anti-fog viimistlus ja tipptasemel anti-fog tehnoloogia, mis peatab kaitseprillid alates fogging üles ja annab teie mehed ja naised suurepärane visioon, et nad saaksid keskenduda ujumine vee all.

2.【Pakuvad kõrglahutusega】Täiskasvanud ujumine kaitseprillid kilp silmade päikest, on laiem vaateväli ja vähendada helki, muutes need täiuslik ujumine väljaspool.Ujumine siseruumides või suvel või öösel, selge läätsed on ideaalne.

3.【Suurepärane Veekindel Tulemuslikkuse】löögikindel polükarbonaat läätsed Täiskasvanute ujumise kaitseprillid suurendada veekindel tulemuslikkuse, vähendada survet silmad, ja võimaldab teil nautida ujumine.See tagab hea istuvuse erinevate näo kujuga.

4.【Vastupidav Materjal,】, Et esikohale ohutuse, täiskasvanud kaitseprillid on raam on valmistatud pehmest silikoonist.Seega, see lisab teie ohutuse ujumise ajal või surfamine lained ilma kahjustamata oma nina või jättes jälje oma näole.Lase Täiskasvanute pakkumise panda kilp hüvasti.

5.【Ideaalne Enamik Inimesi 】Täiskasvanu saab kanda Inimesed " ujumisprillide kasutamine vee või liiva peal.Teil seista välja tõrjuda oma valikut trendikad värvid ja valikud.Luba endale või oma perele, et nautida ujumine.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: