Menüü

Köök Käsn Omanik Plaat Kodus Harja Hoidja Korraldaja Valamu Ostukorvi V-Kujuline Seep Äravoolu Renni Tugev Vaakum Tassi Raud Valamu

Köök Käsn Omanik Plaat Kodus Harja Hoidja Korraldaja Valamu Ostukorvi V-Kujuline Seep Äravoolu Renni Tugev Vaakum Tassi Raud Valamu
€4.55
€9.10
SKU#: t49157 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Korraldage oma köögis valamu koos meie suur rauast valamu sponge omanik.Omanik lubab käsn tuleb eemaldada sujuvalt ja saab asetada märg või kuiv seinad.Loputa veega ning kasuta seda selleks, et hoida lusikad liiga!Hoia oma countertops segadusega-free.

Omadused:

Toote materjal: raud

Toote kaal: 75g

Toote mõõdud: (ligik.)11*6*4cm/4.33*2.36*1.57 tolli

Pakkeleht:

1*valamu sponge holde

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiustatud Kanalisatsioon: raua-köök käsn omanik plaat on kauakestev ja vastupidav tarvik, mis kiiresti kuivab käsnad.Hoida oma köök puhas ja hügieeniline, mille see kasulik tööriist.

2.Mugav Juurdepääs: V-kujuline disain meie köök käsn valdaja tagab sujuva eemaldamine ilma mis tahes takistusi, mis võimaldab kerge puhastada iga kord.

3.Täiustatud Stabiilsuse: kahe uuendatud äraveo tassi, see käsn omanik sahtel võib kindlalt fikseeritud ühtegi sile pind, nagu märg või levy, ilma, et tõstaksid.See on ka suurepärane kandevõime hoidke oma käsnad kindlalt.

4.Erandlikud Vastupidav Niiskus: Hoidke oma köögi kraanikauss piirkonnas puhas ja hügieeniline meie roostevaba ja veekindel sponge omanik sahtel.Oma laitmatu toimimine ka pärast pikka niiskuse toime muudab erakordne valik.

5.Ruumisäästlik Disain: Hoida oma köök korras ja säästa ruumi meie multifunktsionaalne ladustamiseks salve.Mitte ainult käsnad, see võib ka salvestada, käärid, pintslid, lusikad ja muud väikesed esemed.Hoidmine on tehtud lihtsaks!

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: