Menüü

E27 LED Pirn Tuli Omanik PIR Inimese Keha Infrapuna Andur Lamp Omanik 220V Koos Reguleerida Lüliti liikumisandurit Lamp Base Vastupidav

  • Kodu
  • Tuled & Valgustus
  • E27 LED Pirn Tuli Omanik PIR Inimese Keha Infrapuna Andur Lamp Omanik 220V Koos Reguleerida Lüliti liikumisandurit Lamp Base Vastupidav
E27 LED Pirn Tuli Omanik PIR Inimese Keha Infrapuna Andur Lamp Omanik 220V Koos Reguleerida Lüliti liikumisandurit Lamp Base Vastupidav
€6.50
€10.01
SKU#: t47766 Laos
  • Kategooria : Tuled & Valgustus
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

1. Kõrge tundlikkus, seda saab tuvastada muutusi infrapunases spektriosas ja inimeste tegevusi, nii et lüliti automaatselt lülitub sisse lasti.Ajal viivitus, kui keegi liigub jooksul efektiivne kaugseire valikut, lüliti jätkab sisse, kuni inimene lahkub.Koormus on automaatselt välja lülitatud ajal, ja intelligentne kontrolli funktsioon, et tuled on, kui inimesed tulevad, ja tuled ei põle, kui inimesed lähevad.

2. Aeg-kaotavad värvi segmenteeritud lülitab lüliti valik see toode on 16, 32 ja 262 sekundit.

3. Viivitus on reguleeritav, ja nõutava viivise saab reguleerida ka piires viivituseta vahemikus juures on.

Tehniline parameeter:

1. Kohaldamisala: energia-säästulambid, LED lambid, hõõglambid

2. Töö voltage: AC85-250V (50/60Hz)

3. Induktsiooni nurk: 120 kraadi koonuse nurk

4. Induktsiooni kaugus: 2 m-6 meetrit

5. Koormuse võimsus: ≤50W

6. Staatilise elektri tarbivus: ≤0.012 W

7. Ümbritseva õhu temperatuur: -20℃+45℃

8. tundlikkus:15±5LU

9. Viivitus on reguleeritav: 25±5 sekundit.

10.Värv:Valge

11.Materjal:PC

12.Suurus:86 x 86 x 40 mm

Kohaldamisala:

See sobib trepp, kõnniteed, tulekahju lõigud, avaliku kõnniteed, anti-theft alarms, ja kohti, kus automaatne lülitid on vaja kontrollida valgustus.

Ettevaatusabinõud

1. Juhtmestik režiim: Juhtmestik juhendi kohaselt on taga lüliti, ülekoormus on rangelt keelatud.

2. Paigaldamine peab olema teostatud professionaalne elektrik, palun järgige ühendusskeemi paigaldus erisused; vaheline kaugus lüliti ja lamp peaks olema suurem kui 0,5 meetrit.

3. Ärge kasutage koos elektri, lülitage toide pärast installeerimine on lõpule viidud.

4. Kui koormus ei tööta, kontrollige kõigepealt, kas ringkonnakohus on õiged, ja lasti isnormal, ja seejärel kontrollida, kas sisemine kaitse lüliti on kahjustatud.

Pakendi Sisu:

1 x E27 LED Pirn Tuli Omanik

1 pakk x paigaldus kruvid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Aeg vedu: Kõik toodet saame shipping out jooksul 3~8 nädalapäeva kohta, tavaliselt on meil vastavalt kliendi tellimuste aega pakkimine ja vedu, meil on vaja hoolikalt kontrollida kaupade kvaliteeti enne Laeva, Nii et võtab aega, et käsitleda.Umbes jälgimise numbri update: Kui teie jälgimise numbri ole logistika teavet, nagu tuhandeid pakke saata välisriikidesse, logistika ettevõtted ei uuenda logistika teavet, võtke meiega esimest korda, Palun lahkesti ärge otseselt avatud vaidlus.Me oleme esimene kord teile, et lahendada!Või saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks)

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine PUUDUB

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: