Menüü

Padi Kuivatamine Net Kokkupandav Net Silma Padi, Mänguasjad, Riidekuivatusrest Mänguasjad Nukk Riidepuu Rõdu Riputada Riideid Kuivati Ladustamise Kott, Padi Nukk

  • Kodu
  • Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
  • Padi Kuivatamine Net Kokkupandav Net Silma Padi, Mänguasjad, Riidekuivatusrest Mänguasjad Nukk Riidepuu Rõdu Riputada Riideid Kuivati Ladustamise Kott, Padi Nukk
Padi Kuivatamine Net Kokkupandav Net Silma Padi, Mänguasjad, Riidekuivatusrest Mänguasjad Nukk Riidepuu Rõdu Riputada Riideid Kuivati Ladustamise Kott, Padi Nukk
€2.38
€4.76
SKU#: t46636 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

See võrk on hingav ja on valmistatud polüester puuvillasest materjalist.See on kerge ja kaasaskantav, ja saab riputada see clothesline või konks.Teil on vaja ainult sisestada oma padi net arvesse.Igaüks, kes naudib kohev, puhas padjad armastavad selle kingitus idee.

Kirjeldus:

Nimi: Hang Kuivatamine Net Kott

Kaal: 30g

Suurus: umbes 47*38*0.5 cm/18.5*15.0*0.2 aastal

Materjal: Polüester

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-2cm suuruse vahe.

Pakkeleht:

Hang Kuivatamine Net Kott*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Aiaga Disain: multifunktsionaalne padi kuivatamine net kate on aia disain, mis tõhusalt fikseerib padi, hoiab see allakukkumist või painutamata, kui see kuivab, ja hoiab padi on mugavuse ja kuju.

2.Tolmukindel Disain: multipurpose padi eetris net kate kasutab tihedalt kootud silma, et blokeerib tõhusalt tolmu, pori ja muu elusolend saada sees padi.See hoiab padi puhas ja hügieeniline, samas võimaldab teil kosutava une.

3.Ei ole Lihtne Murda: Polüester, vastupidav materjal, mis resistid, mis on deformatsioon ja pleegib, kasutatakse, et teha mitmeotstarbeline padi kuivatamine net kate.Net varrukas on esteetiline kaebuse ja kõvadus on nii paranenud serva kiletamise.

4.Lihtne Korraldada: padi kuivatamine net cover võtab kokkukäiv disain, mida saab kergesti voltida ja ladustada pärast kasutamist, mida on mugav kaasaskandmiseks ja ladustamine.See on ka riidepuu avamine mugav peatamise kohta riidekuivatusrest või garderoob.

5.Lai kasutusvaldkond: padi kuivatamine net kate on mitte ainult vajalik, sest padjad erinevates suurustes ja kujuga, kuid see saab kasutada ka kuiva väikesed esemed nagu padjad, väike, tekid, rätikud, ja nii edasi, mida on mugav, kiire ning säästab ruumi.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Polüester

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: