Menüü

12tk Isekleepuv Ratas Mini Pöörlev Rattad Roostevabast Terasest Universaalne Ratas 360 Kraadi Rotatsiooni Rihmaratas Mööbli Prügikasti

  • Kodu
  • Riistvara
  • 12tk Isekleepuv Ratas Mini Pöörlev Rattad Roostevabast Terasest Universaalne Ratas 360 Kraadi Rotatsiooni Rihmaratas Mööbli Prügikasti
12tk Isekleepuv Ratas Mini Pöörlev Rattad Roostevabast Terasest Universaalne Ratas 360 Kraadi Rotatsiooni Rihmaratas Mööbli Prügikasti
€2.71
€6.16
SKU#: t463078 Laos
  • Kategooria : Riistvara
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

12tk Ratas Rattad 360 Kraadi Rotatsiooni isekleepuvad Pöörlev Rattad Seadme Mööbel Prügikasti Ladustamise Kasti

Lihtne paigaldus: Lihtsalt maha kooruda tagasi film ja vajutage isekleepuvad mini rattad peale iga sileda pinna jaoks kiire ja probleemivaba setup.

Usaldusväärne liim: Meie suur-kvaliteeti liim tagab, et rattad jääda kleepuvaks isegi äärmuslikes tingimustes, nagu kuumus, niiskus või külm, pakkudes pikaajalise toimivuse.

Vastupidav ehitus: on Valmistatud vastupidavast ABS materjalist, mille sisseehitatud roostevabast terasest kuullaagrid, need rattad on projekteeritud taluma regulaarset kasutamist ja tagab vastupidavuse.

Sujuv ja mitmekülgne liikumine: neli terasest kuul disain võimaldab 360-kraadise pöörde, mis võimaldab oma väike mööbel liikuda sujuvalt ja vaevata igas suunas.

Mitmekülgne kasutus: Sobivad erinevate mööbli esemed nagu kohvimasinad, käsitöö karbid, pesukorvid, hoidmine konteinerid, ja rohkem, meie liim rattad pakuvad hõlpsat liikuvust ja kättesaadavust mis tahes olukorras, olgu see siis kodus, ühiselamus või reisi ajal.

Kirjeldus:

Tutvustame meie ratas rattad - ideaalne lahendus, mis kergesti muudab iga väikese mööblieseme sisse vallasvaraobjekti vähem kui minut!Nende lihtne installeerimine, lihtsalt kooruma tagasi film ja vajutage isekleepuvad mini rattad alla mistahes siledale pinnale.

Meisterdatud kõrge kvaliteediga liim, need mini seade rattad jääda kleepuvaks isegi soojus, niiskus, või äärmiselt külmades tingimustes.Valmistatud vastupidavast ABS materjalist ja featuring sisseehitatud roostevabast terasest kuullaagrid, need rattad eesmärk on tagada pikaajaline vastupidavus.Neli terasest kuul disain võimaldab 360-kraadise pöörde, mis võimaldab oma väike mööbel liikuda sujuvalt ja vaevata.

Meie liim rattad sobivad igasuguseid mööbli esemed, kas see on kohvimasin, käsitöö-box, pesu korv -, ladustamis bin või mõni muu tükk mööblit.Nad on täiuslik lahendus lihtne liikuvus ja mugav juurdepääs erinevaid seadeid, nagu näiteks kodu, elutuba, magamistuba, ühiselamu, koolis, väljas ruumid, ja isegi sõidu ajal.

Uuendada oma mööbel koos meie ratas rattad ja kogemusi mugavuse vaevatu liikumine ja kättesaadavus.Ära jäta välja see must-have aksessuaar teie igapäevaste vajaduste!

Toote Nimi: Ratas Rattad

Materjal: Plastik, Roostevaba Teras

Omadused: Mitmekülgne, Mugav, Vastupidav

Rool: Pöörlevad Rattad

Tehnilised Andmed: Neli Helmed

Läbimõõt: Teras 10mm Palli

Paigaldamise Kõrgus: 1,5 cm

Ratta Laius: 4,5 cm

Ratta Paksus: 1,5 cm

Suurus Andmed:

L: 4.8 cm/1.89", W: 4.8 cm/1.89", H: 1,5 cm/0.59" (Ligik.)

Märkused:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

12 x Ratas Rattad

  • Tüüp Mööbel Ratas
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: