Menüü

Jahutusvedelik Jahutusvedelik 258ml Auto Jahutusvedeliku Võimas Jahutusvedeliku Jahutus Auto Tarvikud Tõhus Auto Tarvikud Mootori

  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Jahutusvedelik Jahutusvedelik 258ml Auto Jahutusvedeliku Võimas Jahutusvedeliku Jahutus Auto Tarvikud Tõhus Auto Tarvikud Mootori
Jahutusvedelik Jahutusvedelik 258ml Auto Jahutusvedeliku Võimas Jahutusvedeliku Jahutus Auto Tarvikud Tõhus Auto Tarvikud Mootori
€8.19
€16.38
SKU#: t462474 Laos
  • Kategooria : Autopesu Ja Hooldus
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Hoia mootor töötab sujuvalt koos oma antifriis ja jahutusvedelik.Tagada sujuv külmkäivituse ja mootori normaalseks tööks.Mugav ja turvaline kasutada, saate hõlpsasti teha seda ise.Teeb läbimõeldud kingitus iga auto omanik.

Kirjeldus:

Projekti Tüüp: Jahutusvedelik Jahutusvedelik

Net sisu: 258ml

Kõlblikkusaeg: 3 aastat

Peamist funktsiooni: See saab tõhusalt vähendada kondensatsiooni punkti ja külma filtreerimine punkti diisel, seeläbi parandada madala temperatuuri voolavus diisel.

Jah, see toode on hea ja mõju catalyzing lai-fraktsioon diisel ja kitsas-fraktsioon, diisel.

Pakk nimekiri:

Jahutusvedelik Jahutusvedelik*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Kondenseerumise Vähendamiseks: See jahutusvedeliku kontsentraati saab tõhusalt vähendada kondensatsiooni punkti ja külma filtreerimine punkti diisel, sujuv mootori külmkäivitust iga ilmaga.Kas sa sõidad järsk temperatuuri langus või erinevate piirkondade, see antifriis on lahendada teie probleeme.

2.Täiustatud Funktsioonid: Tagada pidev mootori funktsioon meie antifriis, mis parandab tumenevad voolavus sujuv diisel filtreerimine ja teekonda.Selle crystal pinnad adsorptsiooni hoiab ära ummistuste, maksimeerides mootori efektiivsust.

3.Sujuv Mootori Hooldus: Kaitsta oma mootorit külmumise eest ja söövitav vaevata.Lisada meie toodet oma diisli paagi juures 1:1000 suhe ilma seadmeid või töötajaid.Lihtne ja mugav lahendus muretu sõiduki hooldus.

4.Ulatuslik Ühilduvus: Koos meie antifriis, võite oodata tipptasemel kaitse teie diisel auto.Mida kohaldatakse kõikide diiselmootoriga mudelid (sh Maasturid, autod, äri-sõidukid, veoautod, suured veoautod ja bussid.Turvaliselt ja muretu teedel.

5.Suurepärane Kingitus: See antifriis teeb läbimõeldud kingitus pere, kolleegide ja sõpradega, kes elavad külmas piirkonnas või reisivad sageli.See on ka suurepärane purrun pärast isiklikuks kasutamiseks, mis pakub usaldusväärset kaitset auto külmutamine.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: