Menüü

Auto Sisekujundus Taastavat Auto Sisekujundus Taastavat Kate Agent Auto Taastada Vedeliku Sisekujundus Mantel Autode Üksikasjalikult Puhastus

  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Auto Sisekujundus Taastavat Auto Sisekujundus Taastavat Kate Agent Auto Taastada Vedeliku Sisekujundus Mantel Autode Üksikasjalikult Puhastus
Auto Sisekujundus Taastavat Auto Sisekujundus Taastavat Kate Agent Auto Taastada Vedeliku Sisekujundus Mantel Autode Üksikasjalikult Puhastus
€7.91
€9.89
SKU#: t462275 Laos
  • Kategooria : Autopesu Ja Hooldus
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Hoidke oma auto puhtamaks ja tidier selle taastavat!See aitab vältida enneaegset vananemist, pleegib ja koltunud, tuues uut elujõudu, et auto interjööri.Koos laialdast kasutamist ja lihtne taotlus, teie sõiduk näeb välja nagu uus jaoks selle täiuslik sõita.

Kirjeldus:

Toode net sisu: A: 30ML B: 100ML

Toote Mõõdud:

A:3x3x10.5CM/1.18x1.18x4.13 tolli

B:3.8x3.8x15CM/1.49x1.49x5.90 tolli

Säilivusaeg: kolm aastat

Omadused:

See toode saab tõhusalt lahendada vananemise ilminguid nagu näiteks objekti heledamaks muutmine ja pleegib auto sisekujunduses osad, taastamise ja uue värvi.

Kõrge karedus keraamiline kate tagab, et vihmavesi ei saa pesta kate ja kaitseb salongi vananemise vastu pikemas perspektiivis.

Pakkeleht:

1x Auto Taastamine Vedelik

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Pindade Kaitse: Meie auto sisekujundus taastavat mitte ainult takistab auto nahast ja muust materjalist alates lõhenemist, kuid ka taastab läike ja sära kõik pinnad.Oma high-gloss mõju, oma auto sisemus näeb välja uus, värskendav, eest kaitstud ja pleegib ja enneaegset vananemist.

2.Tõhus Taaselustamine: Auto Sisekujundus Taastavat mitte ainult eemaldab kerge oksüdatsioon, mustuse ja vaha tähistab oma auto sisekujundus, kuid pakub ka muretu lahendus, et taastada selle algne läige ja värvi.Puhastada oma sõiduki vaevata, muudab shine nagu uus.

3.Mitmeotstarbeline Üllatus: Meie Auto Sisekujundus Taastavat on pöördepunkt, kui tegemist on taastada kõvade pindade puhastamiseks.Mitmekülgne ja praktiline kasutamiseks uksepaneelid, pedaalid, rearview mirror raamid ja kunstnahk.Anna oma auto uue eluks täna.

4.Lihtne Taotlus: Saavutada täiesti uue ilme auto sisekujundus vaevata meie Auto Sisekujundus Taastavat.Kandke paar tilka, et käsn, mis on ühtlaselt mantel pinnad, oodake, soolamiseks, ja pühkida rätikuga.Lihtne kasutada, mingeid erilisi tööriistu või oskusi vaja.

5.Õrn, Kuid Tõhus: See lisab sära ja värvi interjöör, ilma kahju tekitamata või kuivaks kummist), nahkpolster, või auto värvi.Meie õrn, kuid tõhus lahendus sisaldab ohutu koostis tagab auto ilu kestab kauem.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: