Menüü

Camper Rehvi Hõlmab Rehvi Hõlmab Camper Ratta Hõlmab Veekindel Haagise Ratta Hõlmab Anti-UV Lumi Kaitsja Maja Hõlmab Rehvi

  • Kodu
  • Kulumise Osad
  • Camper Rehvi Hõlmab Rehvi Hõlmab Camper Ratta Hõlmab Veekindel Haagise Ratta Hõlmab Anti-UV Lumi Kaitsja Maja Hõlmab Rehvi
Camper Rehvi Hõlmab Rehvi Hõlmab Camper Ratta Hõlmab Veekindel Haagise Ratta Hõlmab Anti-UV Lumi Kaitsja Maja Hõlmab Rehvi
€18.16
€25.94
SKU#: t42217 Laos
  • Kategooria : Kulumise Osad
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kaitsta oma camper on rattad kõik aastaajad meie rehv kaaned!Hüvasti rooste, mustuse ja UV-kiirte eest.Meie kaitsekatted hoida interjöör kuivati ja on suur auto omanikud, kes park sõidukite pikka aega.Mingeid tööriistu vaja on ja nad vastavad erinevatele vajadustele.

Kirjeldus:

Kirje Tüüp: RV Hõlmab Rehvi

Toote materjal: Oxford riie

Toote Suurus;

A: umbes 61x29x9 tolli/154.94x73.66x22.86cm

B:umbes 67x32x9 tolli/170.18x81.28x22.86cm

Kohaldatava tüüp: A: 27-29 cm, B: 30-32 tolli

Pakkeleht:

2* Camper Hõlmab Rehvi

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ilmastikukindel Kaitse: kaitsta oma RV veljed ja rehvid meie vastupidavast PU-kaetud kaaned.Veekindel kate võitleb välja tolmu, lume -, UV-kiirte ja kõrge temp, hoides siseküljed kuiv ja rattad vabad rooste ja praod.

2.High-end Materjal: Kogemus aastaringselt ratta kaitse meie RV rehvi kaaned.Tehtud on suurepärane 420D Oxford materjalist, need katted on veekindel, kulumise ja temperatuur-vastupidavad, tagades oma rattad on varjestatud vastu kõiki elemente, kõik aastaajad.

3.Ideaalne Kaitse: kaitsta teie RV rehvid läbilöökide ja tolmu meie rehv kaaned.Nad on ideaalne kaitsta oma rehvid ajal pikaajaline parkimine, kahju ärahoidmiseks ja pikendada nende eluiga.

4.Õmblusteta Kasutamine: Mingeid muid tööriistu on vaja paigaldada ja eemaldada need RV rehvi katted, mis on must luku rihmad tagamaks, et neil ei puhu ära tuule tingimustes.

5.Erinevad Rakendused: Kaitsta oma RVs, laagris, haagised ja veokid meie RV rehvi hõlmab projekteeritud, et rahuldada erinevaid nõudeid.Saadaval kahes suuruses rehvide diameetriga alates 27-29inch/30-32inch.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: