Menüü

Erhu hiina vahend Huqin Strik Muziek Korter Varras positsiooni kood Erhu string erhu vibu erhu juhul hiina muusika instrument

  • Kodu
  • Muusikariistad
  • Erhu hiina vahend Huqin Strik Muziek Korter Varras positsiooni kood Erhu string erhu vibu erhu juhul hiina muusika instrument
Erhu hiina vahend Huqin Strik Muziek Korter Varras positsiooni kood Erhu string erhu vibu erhu juhul hiina muusika instrument
€221.47
SKU#: t421623 Laos
Sildid - vahend
  • Kategooria : Muusikariistad
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Hiina Erhu Folk String Instrument Huqin Strik Muziek Korter Varras mängides positsiooni kood Erhu Tarvikud string Vibu Raamat

Kui erhu nimetatakse ka nanhu ("lõuna-viiul"),ja mõnikord tuntud Lääne nagu "Hiina viiul" või "Hiina kahe string purikas," on twostringed kummardas muusikainstrument, mida kasutatakse nii sooloinstrumendina kui ka väikesed ansamblid ja suurte orkestrite ees.See on kõige populaarsem vahend huqin pere Hiina kummardas keelpillid, koos zhonghu, gaohu, banhu, jinghu, sihu, ja mitmed teised.Kasutatakse nii traditsioonilist ja kaasaegset tükki, see on mitmekülgne vahend.

märgiti: kuna DVD kuulub keelatud kaupade, express firma ei luba, et laev see nüüd on , nii et me ei pane DVD maatükk , me vajame teie e-posti aadress, siis saame saata video e-posti, pls mõista....

Kui sa kardad, et võib mitte mängida, erhu, see ei ole oluline, palun ärge muretsege, me saadame teile elektroonilise versiooni inglise keeles self - study raamat teile .See on lihtne õppida .

Korter rod disain, sobib häälikuid Nikerdatud meetrit(mis on firma patent disain), sobib algajatele.Kui Lud Pythoni nahk

Osad erhu:

Qin tong, heli, kast või resonaatori keha; see on kuusnurkne (liu jiao, lõuna), kaheksanurkne (ba jiao,põhja -), või harvemini, ring.

Nahk, mis on valmistatud python.Pythoni nahk annab erhu oma iseloomuliku heli.

Qin gan, kaela.

Qin tou, või ülemisse otsa kaela, tavaliselt lihtne kõver tükk luust või plastikust peal, aga mõnikord on rikkalikult nikerdatud, mille draakoni pea.

Qin zhou.tuning pesulõksud, traditsiooniliste puust või metallist masin käik pesulõksud.

Qian jin, mutter, mis on valmistatud string, või harvemini, metallist heegelnõel.

Nei xian, sees või sisemine string, tavaliselt häälestatud D4, lähim mängija.

Wai xian, väljaspool või välimine string, tavaliselt häälestatud A4.

Qin ma, bridge, mis on valmistatud puidust.

Gong, vibu, on kruvi seadme erinevad vibu juuksed pingeid.

Gong gan , vibu pulk, mis on valmistatud bambusest.

Gong mao (, vibu juuksed, tavaliselt valge hobusejõhv.

Qin dian, pad, tükk käsn, tundsin, või riide panna vahel stringid ja naha alla sild, et parandada oma heli.

Qin tuo - baasi puutükk lisatud põhja qín tong anda sile pind, millele toetub jalg.

Mängutehnika

Tuning

Kui erhu on peaaegu alati häälestatud intervall viiendiku.Sees string (lähim player) on üldiselt reguleeritud nii, et D4 ja väljaspool string A4. See on sama nagu kaks lähis stringe viiul.

Positsioon

Kui erhu mängitakse istudes, koos heliga, kast, mis on asetatud peal vasaku reie-ja kaela vertikaalselt hoitud.

Parempoolne

Vibu on toimunud koos underhand grip.Vibu juuksed on kohandatud nii, et see on veidi lahti.Pinge on ette nähtud sõrme paremal käel.Vibu juuksed on paigutatud kahe stringid ja mõlemal vibu juuksed on tootmiseks kasutatud heli mängija surub vööri kaugusel keha kui soolvalge A string (väljaspool string), ja tõmbab selle sissepoole, kui soolvalge on "sees"

D string.

Kõrvale tavaliselt soolvalge tehnikat kasutatakse enamiku tükki, erhu võib olla ka kitkutud, tavaliselt kasutades teise sõrme paremal käel.See toodab kuiva, tuhmi tooni (kui üks avatud stringid on kitkutud, heli on mõnevõrra rohkem kõlavaid), mis on mõnikord soovitud kaasaegses tükki.

Vasak käsi

Vasak käsi muudab tooni stringid vajutades string normaalsel harmooniline punkti.Kui vahend ei ole frets, toon on veidi segane, kuid kõlavaid.Meetodite hulka kuuluvad hua yin (slaidid), rou xian (vibrato), huan ba (muutuvad positsioonid), jne.

Kvaliteedi Garantii:

Meil on professionaalne QC meeskond, et tagada kõrge kvaliteediga tooteid ja õige pakkimine iga saadetise kohta.Oleme kindlad, et meie muusikariistad on täpne toon,heli, atraktiivne,sujuva töö ja graatsiline välimus.Iga toodet kontrollitakse ja testitakse enne shipping,nii et me pakkuda teile toote hea kvaliteet, kuid madal hind,ma ei usu, et sa saad rahul toote meilt.

Tagasiside:

Me väärtustame kõrgelt oma arvamus ja soovitused nii ostjale,me teeme oma parima, et saada kõige positiivne tagasiside olemas.kui teile ei meeldi meie tooted on mis tahes põhjusel,võtke julgelt saata meile tagasisidet,me hindame seda palju!Palun võtke minuga ühendust otse enne lahkumist nurtual või negatiivset tagasisidet!

  • mudel 03A
  • Nimi hiina erhu
  • suurus 81cm
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Tehnoloogia traditsioonilise käsitöö
  • Brändi Nimi SevenAngel
  • Top Materjal Värv Puit
  • Sobib Algaja

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: