Menüü

4tk Seina Ladustamise Konks Karu Ühendage Konsool Punch-Vaba Pistik Pesa Omanikuga Köök, Vannituba Stealth Konks Seina Liimiga Riidepuu

4tk Seina Ladustamise Konks Karu Ühendage Konsool Punch-Vaba Pistik Pesa Omanikuga Köök, Vannituba Stealth Konks Seina Liimiga Riidepuu
€0.31
€0.47
SKU#: t41228 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Omadused:

1.【4 Konksud】seinale konksud sisaldab 4 erinevat värvi.Need isekleepuvad omanikud, saame hõlpsalt talletada pistikud või laadimiseks kaablid, muutes räpane esemed paremini organiseeritud, mis on ideaalne elu abimees.

2.【Lihtne paigaldada】pistik konks on kleepuv ja valmis kasutamiseks, lihtne paigaldada, ei ole puurimine vaja, ja ei kahjusta seina.Kui kasutate, lihtsalt kooruma kaitsva kihi tagasi ja kinni see, kui seda vajad.Saab kleepida erinevatele pindadele nagu klaas, keraamiliste plaatide, keraamika, metall jne.

3.【Armas】: Vastu armas multikas kannab modelleerimine disain, see pistik ladustamise konks võib ka kasutada nagu kena kodu kaunistamiseks lisada rohkem värvi ja võlu.

4.【Sobib igasuguste pistikud】, Et isekleepuv kleepuv konksud on valmistatud vastupidavast materjalist, suur tugevus, hea tugevusega, vastupidav pikka aega.Suurus konks on 7.6 cm x 5.4 cm/2.99 x 2.12 cm, väike ja kerge.See sobib riis, elektripliidid, veekeetjad, induktsioon pliidid jne.köök.

5.【Klienditeenindus】: Kui on mingi probleem tootega, siis palun võtke meiega ühendust, anname teile rahuldava lahenduse nii kiiresti kui võimalik.

Kirjeldus:

Täiesti uus ja kvaliteetne

Toote Nimi: Karu Ühendage Konsool

Materjal: Plastik

Värv: Juhuslik Värv

Suurus: Nagu pildil(1inch = 2.54 cm)

Pakett sisaldab:

4 Tk Karu Ühendage Konsool(Juhuslik Värv)

Märkus:

1.Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2.Palun andeks 1 cm, milleks on 0,39"-3 cm (1.18" mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

  • Brändi Nimi YOWEI
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: