Menüü

Vaik Bike Jalgratta Plaadi Piduriklotsid, Madal Müra Jalgratta Plaadi Piduriklotsid Jalgratta Ketas, Millel Suur Kõvadus Road Bike Mägi MTB

  • Kodu
  • Rattasõit
  • Vaik Bike Jalgratta Plaadi Piduriklotsid, Madal Müra Jalgratta Plaadi Piduriklotsid Jalgratta Ketas, Millel Suur Kõvadus Road Bike Mägi MTB
Vaik Bike Jalgratta Plaadi Piduriklotsid, Madal Müra Jalgratta Plaadi Piduriklotsid Jalgratta Ketas, Millel Suur Kõvadus Road Bike Mägi MTB
€0.82
€1.57
SKU#: t40970 Laos
  • Kategooria : Rattasõit
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kogemus on ohutum ja sujuvam sõita oma Jalgratta Plaadi Piduriklotsid.Need kõrge karedus padjad ei vurama karmilt ja lisada lihtsalt piisavalt veekaredus optimaalseks peatamiseks jõudu.Ei mõjuta temperatuur ja niiskus, nad tagada järjekindel toimimine igal ajal.Uuendada oma sõit koos meie usaldusväärsete piduriklotsid.

Kirjeldus:

Nimi: Jalgratta Plaadi Piduriklotsid

Materjal: Vaik

Pakkeleht:

1 valige x Piduriklotsid jaoks Bike

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Hea Kaitse: Nautige sujuvat ja vaikne sõita oma jalgratta plaadi piduriklotsid, mis on tehtud anti-müra valem, mis kaitseb teie ketaspidur disk kahjustuste eest ja vähendab karm kõristid.

2.Suurepärane Kvaliteet: Need jalgratta ketas piduri klotsid on valatud, kasutades uusimat vaik töötlemise tehnoloogiat, mis tagab suure kõvaduse ja vastupidavuse.Meisterdatud spetsiaalne vaik kuivatamise meetod, nad kiidelda tugev ja vastupidav struktuur, mis ei ole lihtne moonutada.

3.Pikaajaline Jõudlus: Need jalgratta ketaspidur padjad on valmistatud vastupidav segu metalli-ja mineraalide kiud, tagades rebenemiskindlast ja pikem eluiga.

4.Usaldusväärne Pidurdamine: Vastavalt kohanemisvõime mitmesuguste teeolude, oma jalgratta plaadi piduriklotsid on endiselt stabiilne ja järjekindel nii kuivas ja niiskes keskkonnas.Need padjad pakuvad töökindel ja turvaline piduri kogemus.

5.Sunnitud Võimu Säästab Energiat: Installi oma Jalgratta Plaadi Piduriklotsid, usaldusväärne ja turvalisem pidurdustõhusus.Koos sunnitud võimu, see nõuab vähem energiat lõpetada ja tagab maksimaalse kontrolli käigus high-speed ratsutamine.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: