Menüü

Maantee Jalgratas Chain Guide Drop Catcher Alumiinium Ultralight Ketid Protector Bike Tarvikud 34T-50T 36T-52T 39T-53T

  • Kodu
  • Rattasõit
  • Maantee Jalgratas Chain Guide Drop Catcher Alumiinium Ultralight Ketid Protector Bike Tarvikud 34T-50T 36T-52T 39T-53T
Maantee Jalgratas Chain Guide Drop Catcher Alumiinium Ultralight Ketid Protector Bike Tarvikud 34T-50T 36T-52T 39T-53T
€4.76
€11.90
SKU#: t39419 Laos
  • Kategooria : Rattasõit
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Vähendada võimalust, et kahju, et teie bike meie lihtne-to-koondada anti-drop kett, anodeeritud vastupidavus.Sobib 34T-50T chainrings ja ei koorma oma sõitu.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Bike Kett Pidaja

Materjal: alumiinium

Protsess: mehaaniline, anodeerimine

Värv: värviline

Kaal: umbes * 36g/set

On olemas: 34T-50T, 36T-52T, 39T-53T

Omadused: Tõhusalt vältida keti sattumist raam, tekitades kahju pinna raam.See on paigaldatud ees edastamine positsiooni ja on lihtne kokku panna.Sobib road bikes.

Toodete Nimekiri:

1*Jalgratta Kett Pidaja

Märkused:

Palun lubage 0,5 cm/0.20 vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi punkt, loodan, et saate aru.

Vaata rohkem toote detailid

1.Alumiinium Materjal: Valmistatud anodeerimine alumiiniumsulamitest materjali, see jalgratta keti valdaja talub kulumist ja tagab pikaajalise kasutamise.See on lihtne paigaldada ja eemaldada, ja ühildub enamiku bike mudelid.

2.Täiustatud Turvalisus: Meie bike kett pidaja tagab turvalisema biking kogemus, tagades, et kett koht, minimeerides riski kahjustada soovimatu liikumise või libisemine.

3.Lihtne Paigaldus: bike kett valdaja on sobivad sõidukite ja saab paigaldada esi-shift asendis, lihtne kokkupanek.See võtab vaid paar minutit, et luua ja kindlustada kett.

4.Lihtne teha: Kuna see toode on väikesed ja kerge kaal, see ei too mingit koormust, ratsutamine, nii et see on väga lihtne teha ja on hea valik sinu jaoks.

5.Mitmekülgne Ühilduvus: Parandada oma jalgrattaga jõudlust see jalgratta keti valdaja mis toetab väga erinevaid chainring suurused, sealhulgas 36T-52T, 34T-50T, ja 39T-53T, tagada sujuv käik, üleminekud ja mitmekülgne kasutada mis tahes maastikul.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: