Menüü

30 Tk Kaasaskantav Tühi Kosmeetikatoodete Puhul Travel Spray Pudel Lõhnaõli Lõhnaõli Pudel 15Ml Kingitus Proovi Pudel Parfum Meik

  • Kodu
  • Naha Hooldus Vahend
  • 30 Tk Kaasaskantav Tühi Kosmeetikatoodete Puhul Travel Spray Pudel Lõhnaõli Lõhnaõli Pudel 15Ml Kingitus Proovi Pudel Parfum Meik
30 Tk Kaasaskantav Tühi Kosmeetikatoodete Puhul Travel Spray Pudel Lõhnaõli Lõhnaõli Pudel 15Ml Kingitus Proovi Pudel Parfum Meik
€21.72
€32.42
SKU#: t386066 Laos
  • Kategooria : Naha Hooldus Vahend
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Materjal: mini parfüümi pudel on Valmistatud kõrge kvaliteediga klaasist, vastupidav ja mitte kergesti vastuvõtlikud lekib, kriimustusi, või murda.

Eesmärk: Need väikesed parfüümi spray pudelid on mõeldud holding eeterlikud õlid, parfüümid ja lõhnaained, näo ja keha udu ja erinevate vee baasil.

Pudeli Maht: Tulevad 30 TK mini spray pudelit, iga Võimsuse 15ml, piisavalt, et täita oma parfüümi või eeterlike õlide see tühi spray pudel, mis vastavad teie iga päev kasutamine.

Kaasaskantav Suurus: Need väikesed parfüümi spray pudel spray pudelid on kompaktne ja kaasaskantav, hea lekkimiskindlates funktsioon,sobib reisimine, puhkus, jõusaal, lihtsalt panna neid oma kotis või taskus.

KORDUVTÄIDETAVAID PIKAAJALISE KASUTAMINE - Lihtne lisada ja taaskasutuse pikaajalist väärtust need pudelid on märkimisväärne.Vähendab oluliselt jäätmete võrreldes ühekordselt poest ostetud pudelid.Klientide hinnangud, mille funktsioon

Värv: Nagu Näha

Materjal: klaas

Pakendi Sisu:

30 x 15ml pudel parfüümi

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Umbes Dropshipping

1) Me aktsepteerime dropshipping, meil on palju kogemusi dropshiping ja ei pane mingeid reklaame ja materjalide järjekorras.

2) Me võtame CSV-fail (Excel Fail) käepide et lahtiselt tellimusi.Sa lihtsalt pead maksma ühe korra Tapamuusikakool.ee.Me käitlemise teie tellimuste accoring-exceli fail.võite saata meile CSV-fail, mis on kõikide kontaktide customerrsquos andmed (Nimi, e-Posti aadress etchellip) ja et info( värv, suurus).Ma teile pakkuda kogu hind.Sa lihtsalt vaja panna üks, et Tapamuusikakool.ee, pärast maksad selle eest.Meil saad laadida oma faili oma süsteemis ja käitlemise teie tellimuste accoding oma faili.

Pärast seda, kui me laeva välja et, ma saadan tagasi CSV-faili jälgimise koodi.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: