Menüü

Uus Elektromagnetilise Deicer Solar Auto Lõhn Parfüümi Vastupidav Tarvikud Lumi Eemaldaja Auto Anti-Freeze Osad

Uus Elektromagnetilise Deicer Solar Auto Lõhn Parfüümi Vastupidav Tarvikud Lumi Eemaldaja Auto Anti-Freeze Osad
€1.61
€3.04
SKU#: t37558 Laos
  • Kategooria : Muud Sõiduki Osad Ja Tarvikud
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Andmed:

*auto defroster: See võib põhjustada molekule õhus liikuda ägedalt ja luua palju energiat, saavutada tähelepanuväärne nähtus ilma jää sees ja väljaspool autot.Võimaldab teil saada oma auto talvel ja pakkuda muretu talv juhtimiskogemus.

*Sama sagedusega vibratsioon: Mikrolaineahjud sarnaste vibratsiooni ja pöörlemise sagedus vee molekulid võivad mõjutada füüsikalised omadused, vee molekule ja põhjustada nende vibreerima aktiivselt isegi külmumispunkt.

*Ohutu materjal: energia materjalid on pärit loodusest.Kas uuring, elutuba ja vannituba, on võimalik värskendada õhku lihtsalt ja kiiresti.

*Multifunktsionaalne autode lisavarustus: see võib mitte ainult vältida jää teket, kuid kasutatakse ka auto difuusor.Naudi värske lõhn oma lemmik eeterlikku õli sõites ja loovad sooja ja hubase atmosfääri autos.

*Suurepärane kingitus: Kas sõbrad või pere, see konkreetne toode on suurepärane kingitus, et nad hindavad oma tähelepanu.See mitte ainult parandab oma sõidu kogemusi, kuid loob ka stiilne aktsendid oma auto interjöör.

Kirjeldus:

Värv: Must

Universaalne Paigaldamiseks =JAH

Pakett Sisaldab:

1*De-icer

Märkus:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: