Menüü

2X Reie Master Reie Trimmer Õhuke Korpus/Reie Tooner & Butt, Jala, Käe Tooner/Jalg Exerciser Kodus Jõusaal Seadmed Parim

  • Kodu
  • Fitness & Body Building
  • 2X Reie Master Reie Trimmer Õhuke Korpus/Reie Tooner & Butt, Jala, Käe Tooner/Jalg Exerciser Kodus Jõusaal Seadmed Parim
2X Reie Master Reie Trimmer Õhuke Korpus/Reie Tooner & Butt, Jala, Käe Tooner/Jalg Exerciser Kodus Jõusaal Seadmed Parim
€16.42
SKU#: t35940 Laos
  • Kategooria : Fitness & Body Building
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

2X Reie Master Reie Trimmer Õhuke Korpus/Reie Tooner & Butt, Jala, Käe Tooner/Jalg Exerciser Kodus Jõusaal Seadmed Parim Keskkonnasõbralik, PVC-materjal,3raw materjali vahutamine, 5 filtreerimine, 6 sobitamine käsitöö nikerdamist, sulle meeldib tervislik elu, kujundada täiuslik kõver.Vaht kaitse käepide, välimine külg kiirnuudlid kuni 30 mm,grip mugavust, higi imendumist jõudlus on tugev, suurendab hõõrdumist, suurendada turvalisust.

Paks terasest vedru, kõrge tihedusega terasest kevad ei ole deformeerunud, nii et talub rohkem kaalu, karm ja vastupidav, vastupidav määrdunud ja sügisel.

Kompaktne disain: Kerge ja kaasaskantav,mugav kasutada ja lihtne säilitada; S kuju disain, hea elastsusega, tugev sitkus, pikaajaline kasutamine võib peenikesed jalad ja rasva vähendamine reite.

Õhuke keha, rindade suurendamine, ilusad jalad, plastikust tuharad, ilusas, üks samm paigas.Sa annad talle oma vennale, oma abikaasa, oma isa, oma poiss, teie kolleeg, teie sõber, oma sõpradele.

meie tooted sobivad igas vanuses ja fitness tasanditel.Lihtne kasutada.Vähendada stressi ja parandada liigeste paindlikkust ja liikuvust.See on ideaalne kodu-põhine harjutamiseks.

Töötada Oma Reied :

Samm 1: Pikali oma tagasi mat.

Samm 2: Painutada oma põlvi, umbes 45-kraadise seisukoht.Jalad peaksid olema põrandal.

Samm 3: pange reie tooner vahel oma sisemine reied.Reie tooner tuleks paigutada nii, et see näeb välja nagu tagurpidi "V"

Samm 4: Pigistada oma reied kokku.Isegi siis, kui reie tooner liigub ainult paar tolli, sa ikka töötab oma reielihased.Töö pigistada jõulisemalt, mistõttu reie tooner liikuda kaugemale sissepoole, kui te kasutate seadmeid aja jooksul.

Samm 5: Täitke 15 kuni 20 kordust.Suurendada intensiivsust, täita aeglane kordust või peatamine ülaosas pigistada liikumise ajal iga kordus.

Töötada Oma Käed ja Rindkere :

Samm 1: Grip käepidemed reie-tooner oma kätte, hoiab seda ees.Te võite istuda või seista.

2. samm: veenduge, et kui te suruge sissepoole, et tooner on õigesti paigutatud, nii, et keskel "V" kuju tõukab väljapoole, mitte sissepoole suunas rinnus.

Samm 3 :vajuta käepidemed koos, võimaldades samal ajal oma välimust, et liikuda läbi poole oma poolele.

Samm 4: Täielik 15 kuni 20 kordust.See harjutus on suunatud oma rindkere lihased.

värv: sinine

Materjal: PVC

Kui suletud: umbes 29*12.5*12.5 cm

Pakendi Sisu:

2 *reie meister

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: