Menüü

Meik, Kott Korraldaja, Reisi-Kott Naistele Perspektiivi Grid Meik Juhul Abimees Tüdrukute Suure Mahutavusega Reisi Kott

Meik, Kott Korraldaja, Reisi-Kott Naistele Perspektiivi Grid Meik Juhul Abimees Tüdrukute Suure Mahutavusega Reisi Kott
€3.20
€6.41
SKU#: t355739 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Võttes räpane kott on raske leida oma essentials.Kas soovite korraldada oma asjad ilma, et korda ise?Seega, teil on vaja selle reisi tualett-kott!Selleks, et hoida kõike korraldada, see on suur laoruum.See on mugavalt kaasaskantav tänu käepide ja konks võimaldab teil riputada see vannituba.Kangas on tugev ja tõmblukk on lihtne tõmba ja sulge.Sa ei saa minna kuhugi ilma selle.

Kirjeldus:

Materjal: Mesh

suurus:

Väike suurus: umbes 16.5*12cm/6.5*4.7

Keskmise suurus: umbes 21*16cm/8.3*6.3

Suur suurus: umbes 21.5*21cm/8.5*8.3

Funktsioon: huulepulk, säilitamise, ladustamise ja kosmeetikatooted

Kohaldatava stseen: travel

Ladustamine stseen: meik ladustamine

Kohaldamisala: kosmeetikatooted, tualett-tarbed

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-2cm suuruse vahe.

Pakkeleht:

1x kosmeetika kott

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugavuse vedada: See reisi kosmeetika kott on väike ja peen disain, mis võimaldab teil teha ja poest seda lihtsalt.Mahub oma kosmeetika ja tualetitarbed seda ilma, võttes üles palju ruumi, sest see on loodud, et hoida neid tõhusalt.

2.Serveeri Pikka Aega: See reisi kosmeetika kott on valmistatud kõrge-kvaliteet, PVC, mis on läbipaistev ja tugev.Saate hõlpsasti kohapeal objekte, mida on vaja ilma raiskab aega ja energiat.Kott on ka pestav ja korduvkasutatav, nii et saate hoida värske ja puhas.

3.Suure Mahutavusega Tuba: saate hõlpsasti salvestada erinevaid tualett-tarbed ja kosmeetika see kosmeetika kott.See on suur maht ladustamise kolme erineva suuruse, suur, keskmine ja väike.Sel viisil, saate valida sobiva suuruse vastavalt oma erinevaid vajadusi.

4.Lihtne Kasutada: See reisi kosmeetika kott on ideaalne kaaslane teie sõite.See on konksuga ja randmepael, et muuta see lihtne teha või riputada vannituba.Samuti sobib oma pagasi ja säästab ruumi, hoides oma esemed korralikult salvestatud.

5.Tõmblukk Disain: metallist tõmblukk selle reisi kosmeetika kott on usaldusväärne ja vastupidav, sest see sulgub ja avaneb sujuvalt ilma probleemideta.Ta hoiab oma punkte turvaline ja puhas kott, ja seda ei kanna välja, lihtsalt.Saate kasutada metallist tõmblukk kesta pikka aega.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Polüester

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: