Menüü

Alla Voodi Riided Ladustamine Konteinerid Korraldaja Mittekootud Tekk, Rõivaste Kotid Tolmukindel Kahesuunaline Tõmblukk Kokkupandav Voodi All

Alla Voodi Riided Ladustamine Konteinerid Korraldaja Mittekootud Tekk, Rõivaste Kotid Tolmukindel Kahesuunaline Tõmblukk Kokkupandav Voodi All
€8.81
€17.63
SKU#: t325258 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Hoia oma tekid ja muu voodipesu ohutu meie suure võimsusega ladustamise kotid.Need tolmu-tõend, kotid suruma ruumi ja vältida tolmu elama oma asjad.Hüvasti täis kapid ja tere organiseeritud ladustamine.Teha ruumi haldamine imelihtne meie Tekk Ladustamise Kotid.

Kirjeldus:

Nimi: Tekk, ladustamise kott

Mõõtmed: (ligik.) 100*50*15cm/39.37*19.69*5.91 aastal

Materjal: mitte-kootud kangast

Värv: hall

Kaal: umbes 280g

Omadused: Tugev ja vastupidav/tihendatud säilitamine säästab ruumi/tolmukindel ja moistureproof

Pakkeleht:

1 x Voodi All Riiete Hoiustamine

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhustatud Mugavus: Nautige pingutusteta ümberpaigutamine meie alusel voodi riided ladustamise tänu oma suurenenud hakkama.Smart ladustamise lahendus optimeerib ruumi, tagades korralik ja nõuetekohane ladustamine asjad.Selle õhuke disain ja kompaktne kokkupandav ladustamine, meie toode võimaldab kokkusurutud ruum organisatsioon.

2.Vastupidav ja Lõhnatu: Hoidke oma riided värske ja-tolmuvaba meie alusel voodi riided ladustamise, mis on valmistatud mittekootud materjalist.Vastupidav ja lõhnatu disain tagab mugavuse, tagades samal ajal puhas ja korras kapp.

3.Vaevatu Organisatsioon: Lõpuks saavutada korralik kodu meie alusel voodi rõivaste hoidmiseks.Poest mitmeid riided tükki või vatt see suure mahutavusega hoidlate ja nautida mugavust segadusega-free elu.

4.Kaua Aega Kasutada: Meie alusel voodi riided säilitamise seade on loodud, et hoida oma riided ja tekid kena ja puhas pikaajaliseks kasutamiseks.Vastupidav lukuga vältida tolmu sattumist, ja kahesuunaline tõmblukk disain tagab mugava juurdepääsu.Lukuga, et ei murduvad kergesti, see salvestamise lahendus näeb ette, usaldusväärne ja vastupidav valik teie vajadustele.

5.Ulatuslik Kasutamine: Kas teil on vaja salvestada voodikatted, tekid, voodipesu, mantlid, kampsunid või muud esemed, selle alusel voodi riiete hoiustamine on täiuslik teile.See mahub oma kapp, üliõpilaste ühiselamu, või vastavalt oma voodi, säästes ruumi ja hoida oma asjad korraldatud.

  • Tüüp Ladustamise Kotid
  • Mudeli Number Alla Voodi Riided Ladustamine
  • Materjal Polüester
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: