Menüü

Malmist Paber Omanik Allapoole Koer Vintage Toru Paber Omanik Vintage Toru Paber Omaniku Alalises Wc Toru

  • Kodu
  • Kodu
  • Malmist Paber Omanik Allapoole Koer Vintage Toru Paber Omanik Vintage Toru Paber Omaniku Alalises Wc Toru
Malmist Paber Omanik Allapoole Koer Vintage Toru Paber Omanik Vintage Toru Paber Omaniku Alalises Wc Toru
€14.64
€39.56
SKU#: t320624 Laos
  • Kategooria : Kodu
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

See malmist paber omanik on nii õrn ja ilus, puhas ja elegantne tekstuur kaunistatud vintage malmist vaadata.See võimaldab kergesti rebib paberist käterätikud ja sobib multi-olukord kasutada.See on suurepärane viis väljendada oma südame ja maitse, säilitades samal ajal oma ruumi korraldatud.

Spetsifikatsioon.

Toote nimetus: malm kutsikas paber käterätiku-hoidja

Materjal: Raud

Toote suurus: umbes 14x8x30.5cm/5.51x3.15x12.01 tolli

Toote kaal: 770g

Pakendamine: paberi kast

Soe nõuanded:

1. Tänu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, mõned pildid kauba võib olla nõrk kromaatilise aberratsiooni, värv mitterahaliste ülimuslikud!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

Pakk nimekiri:

Malmist Paber Käterätiku Hoidja*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Desktop Kutsikas: See malmist paber omanik on kuju armas kutsikas, lisades, lõbus ja hubane touch teie töölauale.See on õrn ja ilus, ja saab kasutada ka dekoratiivne töö.

2.Suurendada Oma Kodu Kujundusest: Suurendada ilu oma kodu meie vintage malmist paber omanik, meisterdatud rafineeritud tekstuur disain, mis lisab puudutus elegants ja võlu.See praktiline ja väga dekoratiivne aksessuaar on ideaalne tahes köök või vannituba.

3.Ergonoomiline Disain: See paber käterätiku hoidja on valmistatud kõrge kvaliteediga malmist, mis on stabiilne ja vastupidav.See võtab non-slip disain baasi, et ei ole lihtne kollaps või slaid.Vastupidav paber omanik baas võimaldab teil pisar paber lihtsalt ilma probleemideta.

4.Multi-Olukord Kasutamine: Ära võimalust kaunistada iga ruumi nagu aed, elutuba, köök või isik, kellel käesoleva mitmekülgne malmist paber käterätiku hoidja.See on isegi täiuslik kaubanduslikul eesmärgil kasutada restoranid, kaubanduskeskused ja palju muud.Naudi kasutamise eelis on see omanik ja võluv ornament, mis teeb avalduse.

5.Kingitus Sõbrale: Muljet oma külalistele selle kaunilt kujundatud malmist paber omanik, mis lisab võlu ja funktsionaalsust oma köök.Suurepärane kingitus sõpradele ja perele, kolleegidele ja klientidele, kes otsivad ideaalse tasakaalu stiili ja funktsiooni.Väljendada oma südame ja maitse see kvaliteetne köök tarvikud.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Plast

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: