Menüü

Automaatne Plastik-Graanulid Ja Pulber Vaakum Konveier Loader

Automaatne Plastik-Graanulid Ja Pulber Vaakum Konveier Loader
€1 550.34
SKU#: t302319 Laos
  • Kategooria : Vahvel Tegijad
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Tigutransportöör

Kruvi konveierid pakkuda mitmekülgne tähendab, edastatakse materjalid, mille kõrge voolavus ja madal niiskusesisaldus üle laia tööstusharudes, nagu toiduainete töötlemine, põllumajandus, kaevandus ja ehitus.Disain ja konfiguratsiooni tigutransportöör on kaunilt sobitatud konkreetse materjali omadustest ja taotluse nõuetele, tagades tõhusa ja usaldusväärseid tulemuslikkuse.

Tööpõhimõte

Tigutransportöör on väga tõhus mehaanilised transpordisüsteem, mis töötab geniaalne Archimedese kruvi põhimõtet, et transpordi laia valikut materjalid ühest kohast teise.

Selle keskmes tigutransportöör hõlmab kolme põhilist valdkonda: kruvi või puuri, mis pöörleb jooksul küna või toru, ja ajam, mis annab võimu vaja keerake kruvi.

Kui kruvi pöörleb, siis loob see spiraalsed kuju, mis edasi viib materjali edasi piki küna või toru.Labad kruvi käituda nagu kääbus pumbad, surudes materjali mööda ja luua stabiilset voolu.

Kruvi on pigi dikteerib maht materjali kolis koos iga pöörde, kui tema läbimõõdu määrab konveier üldist suutlikkust.Pöörlemiskiirus on teine oluline tegur, mis mõjutab määr materjali transport.

Funktsioon

Kruvi konveierid on mitmekülgne ja asendamatu tööriist materjali käitlemine, hooplemine hulga soodsam omadused:

1.Multi-eesmärk: Kruvi konveierid on võimelised vaevata transpordivad erinevaid materjale, sealhulgas pulbrid, graanulid, ja muud liiki puistematerjalide.

2.Elegantne ja Lihtne Disain: Kruvi konveierid kiidelda, rafineeritud ja lihtne disain, mis teeb neist kasutajasõbralik ja lihtne hooldada.

3.Võrratu Tõhusus: Need konveierid pakkuda erakordne tõhusus, mis võimaldab järjepidev ja tõrgeteta materjali transpordi ajal tarbivad minimaalselt energiat.See tähendab, et märkimisväärset kulude kokkuhoidu.

4.Ökonoomne: Kruvi konveierid esitada eelarve-sõbralik lahendus materjali käitlemine, mis nõuavad vähem kapitali, paigaldus ja hooldus üle muud konveier süsteemid.

5.Just Teie Vajadustele: Kruvi konveierid on väga kohanemisvõimeline, koos laia suuruse, kuju, ja konfiguratsioone, et see sobiks teie vajadustele.Saate kohandada neid oma täpse nõuetele.

6.Kõigepealt ohutus: Kruvi konveierid esikohale töötajate ohutuse, koos sisseehitatud funktsioone nagu valve, avarii stop lülitid, ja ülekoormuse kaitse, et vältida õnnetusi.

7.Low-hooldus: ainult aeg-ajalt puhastamist ja määrimist vaja, kruvi konveierid on madala hooldus võimalus, mis võib hoida toimingute sujuvalt.

Kokkuvõttes, mitmekülgsuse, efektiivsuse, tasuvuse ja customizability kruvi konveierid, koos oma keskendub ohutusele ja vähe hooldust, muuta need ideaalne valik materjali käitlemise üle laia tööstusharudes.

Tööstusharu rakendused

Kruvi konveierid on laialdaselt kasutusel paljudes erinevates tööstusharudes, käitlemise ja transpordi laia valikut materjale.Mõned kõige levinumad tööstuse taotluste kruvi konveierid hulka kuuluvad:

1.Põllumajandus: Kruvi konveierid on tavaliselt kasutatakse põllumajandusliku tegevuse liikuda teravilja -, sööda -, ja muude põllumajandussaaduste ja-toodete ühest kohast teise.

2.Toiduainete töötlemine: Kruvi konveierid kasutatakse transpordi erinevaid toiduaineid, kaasa arvatud pulbrid, terad ja muude puistematerjalide.

3.Keemiline töötlemine: Kruvi konveierid kasutatakse keemiatööstuses liikuda pulbrid, graanulid, ja muud materjalid, näiteks väetised, vaikude ja plastmasside.

4.Kaevandamine: Kruvi konveierid kasutatakse transpordi mineraalainete ja muude materjalide kaevandamine, sealhulgas kivisöe -, rauamaagi-ja muud maagid.

5.Reovee: Kruvi konveierid kasutatakse, et liikuda muda, piletid, ja muude jäätmete toodete reovee tööstus.

6.Ehitus: Kruvi konveierid kasutatakse ehituses liikuda tsement, liiv ja muu ehitusmaterjali ehitusplatsidel.

7.Pakend: Kruvi konveierid kasutatakse, et liikuda ja täita kotid ja konteinerid erinevaid tooteid, sealhulgas pulbrite, graanulite, ja muud materjalid.

8.Pharmaceutical: Kruvi konveierid kasutatakse ravimitööstuses, transpordi-pulbrid, tabletid ja muud ravimid.

Üldiselt on mitmekülgsus ja tõhusust kruvi konveierid teha neile kasulik ja oluline vahend, paljudes tööstusharudes.

Sobivad tooted

Kruvi konveierid on mitmekülgne ja laialdaselt kasutatav vorm mehaaniline edastamise seadmed, mis on võimelised käitlemise laia valikut materjale.Mõned kõige levinumad tooted, mis sobivad transpordi kaudu tigutransportööri hulka kuuluvad:

1.Peeneteraline ja peenestatud ained: See kategooria hõlmab materjale nagu seemned, väetised, suhkur, jahu, tsement, ja muud peeneks, pulbriliste või granuleeritud ainete korral.

2.Niiske ja viskoosne materjalid: See sisaldab aineid, nagu näiteks reovee settest, loomseid jäätmeid ja muid materjale, mis on märg ja kleepuv iseloomuga.

3.Abrasiivseid aineid: Kruvi konveierid võib olla valmistatud erinevatest materjalidest, mis talub abrasiivseid materjale nagu liiv, kruus ja mineraalaineid.

4.Kiud-küsimus: Materjalid nagu hein, põhk ja muud kiud-aineid, samuti võib edastada kasutades tigutransportöör, kuigi kruvi disain võib olla vaja muuta, et vältida ummistusi.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi TODAYMACH
  • Tihendi Pikkus 32cm
  • Tootja Täna Machine Co., ltd
  • Koos Vaakum Kott No
  • Mudeli Number Vaakum Loader
  • E-posti [email protected]
  • Toite Allikas Elektriline
  • Koduleht https
  • Tüüp Stand / Tabel

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: