Menüü

Väravavaht Kindad Lateksist Jalgpalli Väravavaht Väravavaht Kindad Anti-slip Paksenema Jalgpalli Kinnas Sõrme Kaitse Kindad Jalgpall Varustus

  • Kodu
  • Meeskond Sport
  • Väravavaht Kindad Lateksist Jalgpalli Väravavaht Väravavaht Kindad Anti-slip Paksenema Jalgpalli Kinnas Sõrme Kaitse Kindad Jalgpall Varustus
Väravavaht Kindad Lateksist Jalgpalli Väravavaht Väravavaht Kindad Anti-slip Paksenema Jalgpalli Kinnas Sõrme Kaitse Kindad Jalgpall Varustus
€8.48
€34.56
SKU#: t296887 Laos
  • Kategooria : Meeskond Sport
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Väravavaht Kindad Lateksist Jalgpalli Väravavaht Väravavaht Kindad Anti-slip Paksenema Jalgpalli Kinnas Sõrme Kaitse Kindad Jalgpall Varustus

Kirjeldus: Naha-sõbralik materjal: Valmistatud mitte-libisemine, kulumiskindel ja keskkonnasõbralikke materjale, sh vett hülgav kangas ja topelt õmblused.

Kvaliteetne Jalgpalli Kindad, mis on Spetsiaalselt mõeldud lastele, teismelistele ja juuniorid.Kaitseb sees väravavaht on käsi, kui püüdmine palli.Te saate neid kasutada iga ilmaga siseruumides ja väljas.

Mõeldud Väravavahid: on reguleeritav carabiners et aidata teil toetada oma randmepaela ja reguleerige kinnas täiuslik sobib.Suur võidusõidu või koolitus.

Hingav ja Mugav: Valmistatud hingav elastne võrgusilma kangast, et hoida oma käed lahe, parandab käe osavust ja tee oma käed mugavamaks.

Omadused:

Palun kontrollige oma suurus alljärgnevalt:

Laste suurus: 6 meetrit, pikkus keskmise sõrme on alla 6CM

7 meetrit, 6-7CM/2.36-2.75 aastal

Suurus 8: 7-8 CM/2.75-3.14 aastal

9 meetrit: 8-9CM/3.14-3.54 aastal

10 meetrit: 9-10CM/3.54-3.93 aastal

Valik väravavaht kinda suurus põhineb peamiselt pikkus väravavaht on keskmine sõrm (vt "keskmise sõrme pikkus" joonis allpool).Pikkus palm on kasutada täiendav viide .

Märkus:

Erinevad monitorid ja valgusefekte, tegelik värvitoon võib olla veidi erinev theshown pilte.Aitäh!

Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõned mõõtmise hälve.Täname oma arusaamist.

Pakkeleht:

1 komplekt*jalgpalli väravavaht kindad

Vaata rohkem toote detailid

1.Libisemisvastased Materjalid: Jalgpalli väravavaht prillid on valmistatud lateksist, polüester kiud ja nailon, mida saab uuesti kasutada ja puhastada lihtsalt.See on hea anti-slip omadused ning seda võib kasutada pikka aega.

2.Sõrmekaitse: Poiss jalgpalli kindad on kindlalt kinni, ja seal on väike silikooni osakesed tagaküljel käsitsi.See võib ðokki tõhusalt ajal intensiivne koolitus.

3.Reguleeritav Lindi Kiletamine: Need väravavaht kindad hulka kuuluvad kõrge elastne lint, kiletamine, mida saab kohandada eri suurused, peopesad.See mahub teie palm hästi, kuid see ei anna sulle pingeline tunne.

4.Hingav Sisustus: Lapsed Väravavaht Kindad Jalgpall on valmistatud hingav elastne võrgusilma kangast.Oma interjööri saab sisestada külm õhk, ja oma peopesad on võimalik hoida kuivas pikka aega.

5. Lai Rakendus: Jalgpalli väravavaht kindad sobivad algajatele ja professionaalidele.Seda saab kasutada täiskasvanute jalgpalli, laste koolitus, või ametlikud mängud.

  • Päritolu Mandri-Hiina
Kasutaja

Kõik oleks OK, kuid kahjuks toodet ei teinud korralikult. Viga pilte (2023-08-14)

Kasutaja

Ostsin ta hästi, hea hinnaga. (2023-10-10)

Kasutaja

Kõik on õige! See on õige hind. (2023-08-08)

Kasutaja

SÜDAMLIK (2023-11-05)

Kasutaja

MERCI (2023-08-26)

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: