Menüü

Mull Pliiatsid Lastele 5tk Universaalne Kaasaskantav joonistuspliiatsid 3D Art Multifunktsionaalne Magic Color Värvi Pliiatsi Glitter Fluorestseeruv

Mull Pliiatsid Lastele 5tk Universaalne Kaasaskantav joonistuspliiatsid 3D Art Multifunktsionaalne Magic Color Värvi Pliiatsi Glitter Fluorestseeruv
€2.04
€5.67
SKU#: t279630 Laos
  • Kategooria : Sulepead, Pliiatsid & Kirjalikult Tarvikud
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Tutvustame meie Ohutu Pliiatsi Komplekt!Meie 5 helge neoon värvi pliiatsid on ideaalne maali ja albumeid, ja on ohutu kasutada kõigi dokumentide või pinnad.Tehtud ohutuse ja keskkonnakaitse meeles, see komplekt sobib väga hästi kõiki teie loomingulisi vajadusi.

Kirjeldus:

Nimi: Mull Joonistuspliiatsid

Brutokaal: umbes 80g

Toote Pakendi Suurus: umbes 18.5*10.5*1.7 cm/7.28*4.13*0.67 tolli

Pakkeleht:

5* Mull Joonistuspliiatsid

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Revolutsioonilise 3D-Mull Kunst: Tõsta oma kunsti mängu Mull joonistuspliiatsid.Saavutada märkimisväärne kolmemõõtmeline mull mõju kõik pinnad lihtsalt juhtides oma disaini ja kasutades Mull Pintsel.Soojuse teie loomine koos föön või mikrolaineahjus suure-garde lisaks oma külalisteraamatu, kaardid, või käsitöö.

2.Erksad Neoon Värvid: valida saab 5 helge neoon värvi pliiatsid ja segatakse need kokku, et luua oma unikaalse värvi, muutes oma teose elavamaks ja huvitavamaks.

3.Tervise Teadlik Valik: Meie mull joonistuspliiatsid sisaldab vaid ohutuid ja keskkonnasõbralikke koostisaineid.Luua muretu meistriteosed kahjustamata oma tervist või planeeti.

4.Kergesti Pestav: Erinevalt teistest mull pliiatsid, mida saab plekk on oma seinad, riideid ja nahka, meie mull pliiatsid on valmistatud spetsiaalne valem, mida saab kergesti pesta maha veega.Kas soovite luua kunsti projekte, tundidesse või lihtsalt lõbutseda, meie mull pliiatsid on parim valik sinu jaoks.

5.Valdav Kasutamine: Tõsta oma kunstilist koos multifunktsionaalse mull joonistuspliiatsid.Need pliiatsid on ideaalne paljude loominguliste püüdluste, sealhulgas kooli projektid, värvimine, stantsimine ja koostamine kinkekaardid ja maalid.Kasuta neid DIY käsitöö projekte või luua uimastamist albumeid ning õnnitluskaardid, sh jõulukaardid.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Tüüp Pastapliiats
  • Mudeli Number Mull Pliiatsid Lastele 5tk Prindi Mull Pliiatsid

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: