Menüü

500W Mini Electric Heater Ahi Kuum Pliit Plaat Piima, Vett, Kohvi Küte Ahju Multifunktsionaalne Köök Seade Eu Pistik

  • Kodu
  • Electric Deep Fritüürid
  • 500W Mini Electric Heater Ahi Kuum Pliit Plaat Piima, Vett, Kohvi Küte Ahju Multifunktsionaalne Köök Seade Eu Pistik
500W Mini Electric Heater Ahi Kuum Pliit Plaat Piima, Vett, Kohvi Küte Ahju Multifunktsionaalne Köök Seade Eu Pistik
€20.15
€26.51
SKU#: t20925 Laos
  • Kategooria : Electric Deep Fritüürid
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust!

Power kaitse funktsioon,iga käik lakkab töötamast, kui see jõuab teatud temperatuuri(näiteks,kui temperatuur on ahjus pinnale jõuab 50,ta lõpetab töötamise temperatuur on madalam kui 50,ja ta jätkab tööd,mitte oodata, kuni keemistemperatuur on välja lülitatud),Korter,kõrge temperatuuri saab panna,kuid konkreetsed keeva aeg sõltub materjalist ja suurusega laeva.

Juhised:kasutades elektriahi esimest korda,see peaks olema kohandatud kõrgeimale tasemele 3-5 minutit aurustuda kaitsekile ahju pinna.Sel ajal,seal võib väike kogus suitsu ammendatud.See on normaalne nähtus.Nõud asetatakse elektriahi peavad olema siledad alt ja läbimõõt, mis sobib suurusele sooja seebiveega.

Kui suurus toiduvalmistamis laeva sild on väiksem kui suurus pliidilt,see ei mõjuta tavalise kütte-ala pliidilt.Kui kasutate,ärge asetage muu tühi-tähi jooksul 30 cm ümber elektriahi, et vältida ummistus ja ventilatsioon.

Metall materjali,puhas ja vastupidav,neli nurka, disain,kellel on rohkem stabiilne.Ei libise pliidilt,isegi küte.Kütte kiirus on kiire ja pinna temperatuur on nii kõrge, kui 570 kraadi Celsiuse järgi.

Korda õhkutõusu temperatuuri reguleerimine ja kontroll temperatuuri juures on.Mitmeotstarbeline ahi:praadimine,grill,kuum pott,heategevus,supp,aeglaselt hautatud,talvel võib kasutada ka ahjus

Pistiku Tüüp:EU Pistik,see kehtib Indoneesia,Prantsusmaa,Saksamaa,Hispaania,Itaalia ja nii edasi.

Värv:Must

materjal:metall

Suurus umbes:14*9.5*7.5 cm

Pinge: AC100-240V

Pakendi Sisu:

1x Kaasaskantav Elektripliit

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: