Menüü

Komposiit Toru PEX Valtsimisega tööriistakomplekt 6T PEX PE-X Vask Toru Vajutage Tangid, 360° Pööratav Jaoks Valtsimisega Alumiinium, PEX ja PB Toru

  • Kodu
  • käsi-tööriistad
  • Komposiit Toru PEX Valtsimisega tööriistakomplekt 6T PEX PE-X Vask Toru Vajutage Tangid, 360° Pööratav Jaoks Valtsimisega Alumiinium, PEX ja PB Toru
Komposiit Toru PEX Valtsimisega tööriistakomplekt 6T PEX PE-X Vask Toru Vajutage Tangid, 360° Pööratav Jaoks Valtsimisega Alumiinium, PEX ja PB Toru
€92.69
€185.38
SKU#: t19694 Laos
  • Kategooria : käsi-tööriistad
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kirjeldus

See PEX valtsimisega tööriista komplekt on ideaalne vahend valtsimisega alumiinium, PEX, ja PB toru.Kvaliteetne 360° pööratav süsinik terasest tangid ja kuumtöödeldud sureb luua paindlik, lihtne-to-use -, töö-säästa PEX valtsimisega tool set, et aidata teil oluliselt parandada oma töö efektiivsust.

Spetsifikatsioon

Mudel: CW-1632

Värv: Sinine

Haare Tüüp: Ergonoomiline

Kasti Värv: Oranž

Väljund: 6T

Joon: 45mm/1.77 aastal

Protsessi: Metalli Sepistamine, Pihustamisel

Pöörde Nurk Plier: 360 °

Hallituse Läbimõõt:

16mm/0.63 aasta, 20mm/0.79 aastal, 26mm/1.02 aastal, 32mm/1.26 jaoks Alumiiniumist, Plastist Torud

12mm/0.48 aastal, 15mm/0.59 aastal, 18mm/0,7 in, 22mm/0.87 aastal, 28mm/1.1 Vask Torud

Materjal: Teras, Süsinikusisaldusega Teras, Kumm, Cr40 Teras

Toote Pikkus: 55-74cm/21.6-29.1 aastal

Plier Pea Wideness: 10cm/3.9

Kaugus Käepidemed: 15cm/5.9

Tööriistakast Suurus: 60*22*7cm/23.6*8.78*2.7 aastal

Bruto Kaal: 7.5 kg/lbs 16.53

Pakendi Suurus: 60*23*10cm/23.6*9*3.9 aastal

Komplekti Kuulub

1* PEX Valtsimisega Tööriist

9*Hallitusseened(Üks on Juba Paigaldatud)

1*Töövahendeid

1*Kuuskantvõti

1*Inglise Kasutusjuhend

Taotlus

See toode sobib vajutades roostevabast terasest torud, alumiiniumist, plastist torud, PEX torud, PB torud, vasest toruliitmikud, vase jootmine, roostevabast terasest varrukad (õhu lekkimiskindlad), vask varrukad, alumiinium varrukad, jne.

Peamised Omadused

Kvaliteetne materjal: valtsimisega plier on valmistatud kõrge kvaliteediga süsinikusisaldusega teras, kuigi käepidemed on valmistatud kõrge kvaliteediga terasest torud.Need kõrge-tugevus, korrosiooni-vastupidav, kulumiskindel lõng, et toote tugev ja vastupidav.

Täpse Casting: plier, Et pea on valmistatud kasutades ühtlase soojuse ravi protsessi.See on suure tihedusega ja lisandid-vaba, ei ole lihtne murda, korrosiooni ja kulumise-vastupidavad, pika kasutusea.

Lihtne kasutada: tangid pea võtab vastu puldiga disain, mis võimaldab teil lihtsalt avada mehaaniline käsi ja siis muutus hallitus kerge raadiosaatja, mis on väga mugav ja lihtne kasutada.

Paindlik ja Mugav: 360° pööratav disain plier pea võimaldab teil muuta seda tahet täita erinevaid töötamise nõuetele.Isegi kitsastes kohtades, paindlik lõuad võimaldab teil hõlpsasti täita oma tööd.

Ratchet Disain: presstangid kasutada ratchet disain, mida saab ainult pöörake ühes suunas ja ei saa tagasi pöörata, mis on ohutum ja tõhusam syleily.

Pakiruumi Käepidemed: käepidemed toode on ülestõstetav, mis muudab pikkus toode 21.6 et 29.1 tolli reguleeritav.See annab teile paindlikkuse, et kohandada erinevaid vajadusi täita press tõhusalt.

Kõrge Valtsimisega Jõud: 6T jõudu crimper ja kõrge karedus Cr40 terasest die näita suurepärane kinnikiilumisjõu teha press tihedam ja vähem tõenäolisem.

Ergonoomiline Disain: pehme kumm laine-kujuline non-slip varruka lõpus käepide presstangid võib vähendada rõhku, ja suurendab hõõrdumist ja isolatsiooni, nii et saate kasutada seda mugavalt, lihtsalt ja turvaliselt.

Mitu Hallitusseened: toode on varustatud 4 komplekti hallitusseened jaoks alumiiniumist, plastist torud ja 5 komplekti hallitusseened vask torud, mis laiendab kasutusala stsenaariumi toote.

Märkused

1.Palun lubage kerge värvi vahe on tingitud pildistamise kerge ja 1-3 cm vea tõttu manual mõõtmise, ja veenduge, et te ei pahanda enne tellimist.

2.Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid tooteid ja teenuseid.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Me vastame nii kiiresti kui võimalik ja lahendada probleemi.

  • Pöörde Nurk Plier 360 °
  • värv SININE
  • DIY Tarvikud Metallitöö
  • mudel CW-1632
  • Haare Tüüp ERGONOOMILINE
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi CNCEST
  • Väljund 6T

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: